Az alábbi képeken lévő kölyök boxerek fajtatiszták és renben vannak kinézetileg?
Kis méretűek a képek, de szerintem a lényeg kivehető. A szem, pofa rendben van? Sose volt még dolgom ilyen fajta kutyával:)
Jó, nem kell lehordani, 17 évesen ha nem adódik meg, hogy elugráljak 60-70 km-ket, az nem feltétlen azért van, mert én csak spórolni akarok rajta.. buszon hozzam el?
Azért a boxert választottam, mert nyilván tetszik.
Kölyök kutyát tömegközlekedési eszközön prímán el lehet hozni.Mi Székesfehérvárról vittük haza Pestre vonattal a kiskutyánkat és semmi gond nem volt.
Ha hobby célra szeretnél boxert,miért nem fogadsz örökbe a fajtamentéstől?Jobban jársz egy tőlük befogadott egészséges,ivartalanított,chipezett fiatal felnőttel,mint egy szaporítótól vett kölyökkel.
Általában házhoz viszik a kiválasztott kutyát,megnézik,hova kerül.
Azon kívül,hogy tetszik,miért a boxert választottad?Tisztában vagy az igényeivel?
Nem szeretnélek lebeszélni.Azt viszont tudnod kell,hogy igen beteges fajta,tehát ha nem tenyésztőtől veszed,csúnyán ráfázhatsz.Én ismertem pl.öröklötten vesebeteg boxert,akit egy évesen kellett lealtatni.
Szív,bőr,vese,epilepsziára való hajlam,mind problémás a fajtában.
30-ért nem kapsz egészséges kutyát általánosságban.Lehet,hogy mázlid van,de lehet hogy nincs.
Keress egy tenyésztőt,aki hobbi célra ad kutyákat.70-80-ért már lehet találni.
De azok legalább rendben vannak,és biztos,hogy boxer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!