Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen szájkosarat vegyek a...

Milyen szájkosarat vegyek a kutyámnak, ha csak a buszra kéne? Illetve van még egy kérdésem (lent).

Figyelt kérdés

6 hónapos, közepes termerű. Valami olyasmkít szeretnék, ami csak egy textil szíj, de nem tudom, hogy hívják azt.

A másik, hogy a kutyám eléggé fél a busztól. Arra gondoltam, hogy ha sikerül felcsalnom a buszra, akkor csak eleinte a falun belül megyünk egy-egy megállót. Ilyen esetben is ki kell fizetnem kettőnknek az egész jegyet, akár a 10 kilométereset??

Köszönöm előre is.

2013. szept. 5. 13:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Sajnos tartok tőle, hogy a jutifalat nem fog beválni, mivel túlságosan félénk bizonyos helyzetekben és olyankor nem érdekli semmi. Mindegy, megpróbálom egy fél csirkével és ha az se megy, akkor felteszek egy újabb kérdést itt. :D
2013. szept. 5. 14:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmész egyik faluból a másikba, ott sétáltok kicsit aztán vissza buszoztok nem lesz semmi baja a kutyának. Én bedobtam szegényt a mély vízbe, muszáj volt. Jött a telefon, hogy mennem kell, vittem magammal őt is, mert nem volt időm arra, hogy megszervezzem, hogy valaki foglalkozzon vele a távollétemben, szóval gyorsan elmentünk szájzárat venni, akkor volt rajta először és nem volt idő arra, hogy jutalom falattal szoktatgassam hozzá, felraktam, rajta is hagytam az úton, hogy szokja addig is, kétszer háromszor megpróbálta levenni manccsal, letiltottam, megértette. Buszra fel, fél óra út. Fél éves, szeleburdi, nem kimondottan emberszerető kutyáról volt szó de semmi probléma nem volt vele, lefeküdt és kb 5 perc után már aludt is :) Következő buszozásnál már úgy lépett fel a lépcsőre mintha minden nap azzal járnánk.
2013. szept. 5. 14:55
 13/15 anonim ***** válasza:

"Egyébként azért is nem tetszenek a "rendes" szájkosarak, mert ha valaki ránéz a kutyára, mindjárt azt gondolja (mivel nem tudja hogy ez kötelező) hogy te jó ég, ez biztos valami fenevad."

Az enyémekre mindig mosolyognak, mert jól neveltek, pedig nem túl bizalomgerjesztőek, az egyik pitbullkeverék, a másik fekete német juhász keverék. De ha látják rajtad, hogy kézben tartod a kutyát, nem hagyod hosszú pórázon kóricálni, nem keresztben fekteted le, hogy senki ne férjen el tőle, akkor nem szoktak pampogni. Legalábbis Pesten. Itt inkább az a baj, hogy valaki mindig megsimogatja őket kérdés nélkül...

2013. szept. 5. 16:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindig rövid pórázon tartom emberek közt, és szerintem elmondható róla, hogy jólnevelt. Viszont gyűlöli ha idegenek simogatják, pedig itt vidéken is gyakori, főleg turisták esetén.
2013. szept. 6. 00:20
 15/15 anonim ***** válasza:
2013. szept. 7. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!