Az igaz, hogy a kutya elpusztul attól ha nem szűlhet? Oo
Az ellés pont hogy növeli az emlőrák kockázatát, nem is kevéssel. A korai ivartalanítás (első tüzelés előtt vagy közvetlen utána maximum) minimálisra csökkenti az esélyét!
A kutya attól pusztul el, ha szakszerűtlenül szaporítják, ellenben semmi baja nem lesz, ha nem szül, sőt...
A kan kutyás válasz elég erősen irronikus volt nem tudom mért nem eset le senkinek :D
A daganatos válasz meg azt hiszem az ivartalanítással volt összefüggésben de lehet én olvastam félre .)
Köszönöm a válaszokat.
Én is kamunak tartottam, csak anyukámnak van egy ismerőse, aki nagy kutyabolond és ő mondta ezt. Mert nekem van egy kislány yorkiem neki meg egy fiú és ő nagyon akarja hogy fedeztesük a miénket az ő kutyájával, mert neki kell kiskutya.
De én inkább elviszem ivartalanítani a kutyusom.
Ezt öröm olvasni, az ivartalanítás nagyon jó és felelős döntés!!
Semmiképp se menj bele ilyesmibe, akárhogy erősködik. Nagyon sokat kivenne a kiskutyádból az ellés és egyébként sem szabad szakértelem nélkül össze-vissza pároztatni a kutyákat, száz oka van, ha bővebben is érdekel, ezen az oldalon gyakran előkerült már ez a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!