Szenvedni hagyja a kutyáját! Hogy segítsek?
Van egy idősebb ismerősöm, a 20. kerületben lakik és van egy középtermetű kutyája. Nem törődött Vele igazán soha, de kapott enni, ki tudja mit, és elvolt a kertben, a volt párja hagyta Nála.
Na de beteg lett és szerinte mellrák, mert van valami kifakadt gumó a mellén, és a doki szerint, akit telefonon hívott az rák és még lehetne segíteni, de minden kezelés, bármi is legyen, drága. A nő szerint fájdalmai vannak a kutyának, nem nagyon mozog és jön ki a helyéről....
Bántja, hogy ilyen szegény és nem fogad el segítséget, pedig mondtuk Neki, hogy a kutyára gondoljon és akár altassa el, kifizetem én, de ne szenvedjen, amúgy is milyen élete van egy udvaron, egész nap egyedül, még az utcára sem lát ki... :(
DE nem kell Neki. Ilyen hülyeséget mond, hogy az emberek is szenvednek néha a hálál előtt, majd Ő is szenved kicsit, vagy ha nagyon rosszul lesz, áthív valakit és lecsapja lapáttal...
Kedvelem a hölgyet, de ezzel leírta magát, hogy ennyire szívtelenül gondolkozik.
Ti mit tennétek? Még úgy is zavar a helyzet, hogy nem ismerem a kutyát közelről és nem az enyém.. :(
Már arra gondoltam, megbeszélem egy állatdokival, h mondja azt, h ilyen esetben ingyen is altat és én kifizetem titokban a költségeket, de sztem már azt sem fogadná el, h akkor ingyen, mert az biztos ciki...
Bocsi ha hosszú voltam, csak leírtam az egész sztorit.
Ok, de 100 éves a barátság és anyum is megmondta neki a magáét, de ez nem olyan egyszerű. Nem tudja más, szóval ha kimennek Hozzá, tudná, mi küldtük... :(
Nekem babám van, itthon vagyok gyesen, na meg kutyám is van, de időm erre, h állatvédőket keressek, és ki tudja törődnek e Vele, na arra nincs időm sajna. :(
Van egy ismerősöm, aki a siófoki állatmenhelyen dolgozik, Neki is írtam ma, hátha tud segíteni valahogy.
Úgy gondolom már 10x többet tettem a kutyájáért, mint Ő valaha is tett, de sajna mást nem tudok, főleg, ha nem is engedi, h kifizessem. :(
Szerintem nagyon hülyén gondolkodsz. Ki le nem szarja, hogy 100 éves a barátság a nyanyával?
Ha állatkínzó, akkor én nagy ívben leszarnám, hogy milyen volt előtte vele a kapcsolata a családnak. Amint ezt megtudnám, hogy így bánik a kutyájával, mert "had szenvedjen az", máris mennék feljelenteni, de legalább az állatvédőknek szólni.
Ilyen ember nem érdemli meg, hogy kegyes légy vele csak azért, mert amúgy jópofizik.
Ez jó szöveg! :) Köszi.
De nem találom a soroksári (mert rosszul írtam, nem 20. kerületi) állatmentőket. :(
Kerületi is van??
Öö...hát azt nem tudom, kerületi van-e. :)
Viszont beírtam hogy soroksár állatvédő, és találtam ezt, szerintem ez hasznos:
www.soroksar.hu/allattartasi-allatvedelmi-ugyek
Ez országos:
www.feherkeresztliga.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=64
Bocs de vidéki vagyok, de ha beírod hogy állatvédő vagy állatmentő, akkor sok hasznos elérhetőségre bukkansz, de szerintem ez is elég amit most linkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!