Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám füle be van gyulladva...

A kutyám füle be van gyulladva. Használhatom rajta az Audisprayt?

Figyelt kérdés
2013. szept. 4. 09:39
 1/6 sippara ***** válasza:
Az Audispray a gyulladáson nem fog segíteni. Állatorvosoz kell vinni, ahol kitisztítják a fülét, és adnak neki való, gyulladáscsökkentő, szteroidos fülcseppet (pl. surolan), ami szépen rendbe fogja hozni. Nem érdemes kísérletezgetni, egy audispray 2500-3000 forint és tuti, hogy nem segít a gyulladáson, a surolan (azért ebből indulok ki, mert nekünk anno ezt adták fülgyulladásra) a kezeléssel együtt négyezer, DE három-négy napon belül rendbehozza a kutya fülét.
2013. szept. 4. 09:52
 2/6 anonim válasza:
53%
Állítólag a kövirózsa leve is nagyon jó fülgyulladásra ám :-)
2013. szept. 4. 09:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha nem krónikus és gennyes, akkor én javaslom még a aloevera és homoktövis kapszulát. Ezt szájon át. Nekem sokat segítettek.. de ez is 4000ft így.. plusz a fültisztító..

Menj el dokihoz hogy ha csak elsőre gyuladt be.

2013. szept. 4. 10:07
 4/6 anonim válasza:
Ha csak a hallójárat .... esetleg lehet tisztítani kamillába áztatott vattávasl is ...
2013. szept. 4. 11:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nem mindegy, mitől gyulladt be a füle. Bűzmirigy, toklász, fertőzés... stb. Orvos megállapítja a gyulladás okát és utána kezelheted célirányosan.
2013. szept. 4. 13:28
 6/6 Akiteki ***** válasza:
A fülfájás iszonyat fájdalmas. Neked volt már? Én nem kezelném otthon a gyerekemét és a kutyámét sem, hanem orvoshoz viszem őket.
2013. szept. 5. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!