A Neostomosan-t használhatom csak úgy hogy spricnibe teszem (felhígitva) és amikor a parkba megyünk akkor befújom vele a kutyát?
panelba lakunk és nem akarok kullancs elleni nyakörvet venni rá(de ha így nem jó ahogy ezt a szert használnám akkor vennék) a spot meg drága nekem, és amikor lemenénk sétálni akkor fújnám be a kutyát, vagy úgy nem hatna a kullancsok ellen?? felhígítnám bele tenném egy spricnibe és amikor kell befújjom vele..
biztos hogy elriassza a kullancsokat??
persze járunk parkokba amik itt vannak, meg gödöllői vagyok ahol lakok ezen a részes sok füves rész van :)
10 éves a kutyám 5-6 kg körül van, sose vettem se nyakörvet ,se spot-ot , én az OFF! kullancsriasztóval fújtam be,igaz hogy embereknek van,de eddig bevált a kutyámon ,régóta ezzel fújkodom és egy kullancs se volt benne,ha bolhás ez is elég ritka max 1 évben egyszer, akkor bolha írtós samponnal megfüdetem és ennyi..
csak vmelyik nap olvastam erről a neostomosan-ról és gondoltam rá kérdezek..
Ennyi erővel akár dezodorral is fújkálhatod. A neostomosan a már benne lévő bolhák kiirtására jó valamennyire, de csak akkor, ha a kutyát legalább fél óráig áztatod a neostomosanos vízben. Az hogy kicsit fújogatsz rá, pont a semmivel egyenlő.
Miért nem teszel rá spot-ont?
A panelban élő kutya is összeszedhet élősködőket. Nekem 3 kutyám lett babéziás, amíg a panelban laktunk.
én használtam így az egyik kutyámnál,aki a spot-on októl fekélyes lett, a nyakörvet meg rátettem,és elkezdte rágni magát. sosem volt benne, pedig jártunk erdőbe,stb, úgy is,hogy magamban találtam, de benne nem.
Felhigítva is nyugodtan tárolhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!