A kutyák tudnak nevetni? Van humorérzékük?
Figyelt kérdés
mert a kutyám néha olyan mintha nevetne :)2013. szept. 3. 21:44
11/14 anonim válasza:
Sok olyan példát írtatok most, hogy a kutya mutatott egy vicces viselkedést, amire ti nevettetek, így folytatta a viselkedést. A kutya tudja, hogy ha a gazda nevet, az jó dolog, akkor a gazda örül. Gyakorlatilag a nevetéssel lett jutalmazva a viselkedés, ezért erősödött meg, mintha a kutya viccelne. :)
12/14 Akiteki válasza:
A humort nem értik, de örömükben tudnak nevetni. A magyar agaramnak fülig ér a szája és kinn van az összes foga meg az ínye, ha a lányom hazajön. A testvére ugyanígy fogad engem a barátnőmnél. Ennél a fajtánál ez gyakori viselkedés. Úgy néznek ki olyankor, mint mikor a lovak röhögnek. A lovak viszont tuti ki tudnak röhögni minket, tapasztaltam.
13/14 Marylu válasza:
az attól függ mennyi páleszt adsz neki. Utáná még a gurulóátfordulst is megcsnálja
14/14 anonim válasza:
Szerintem van, még ha nem is olyan fejlett, mint az emberé. Nekünk vannak tyúkjaink is, de jól elkerítve. A kutyánk rendszeresen ijesztgeti őket úgy, hogy odaszalad a kerítéshez, és hirtelen megtorpan. Nyilván tudja, hogy nem tud bemenni hozzájuk, ezért nem tudok mást elképzelni, mint hogy viccesnek találja, ahogy szétrebbennek ijedtükben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!