Az enyém folyamatosan nevet(olyan a feje), de szerintem nincs, mert a humor az ember sajátsága.
2013. szept. 3. 21:49
2/14 anonim válasza:
Most, hogy mondod ez engem is érdekelne. XD
Bár ezt nehéz lenne kideríteni, megkérdezni nem lehet tőlük. =)
2013. szept. 3. 21:49
3/14 anonim válasza:
Szoktunk vicceket mondani a kutyámmal egymásnak
2013. szept. 3. 21:50
4/14 anonim válasza:
Hát nem tudom...Elgondolkodtató.
Velem szokott a kutyám incselkedni, ami már poénos. Pl.: Odaoson amikor nem figyelek, belebüfög a fülembe és elszalad.
2013. szept. 3. 22:10
5/14 anonim válasza:
az utolsó válaszon nekem kellett nevetnem XD ari kutya lehet :DD amúgy ez kicsit elgondolkodtató...
2013. szept. 3. 22:13
6/14 anonim válasza:
Van humorérzékük, még viccet is mesélnek...
2013. szept. 3. 22:33
7/14 anonim válasza:
Szerintem nincs humorérzékük. Örülni persze tudnak, de a humor egy nagyon összetett dolog.
2013. szept. 3. 22:34
8/14 anonim válasza:
szerintem egy kis humorérzékük lehet:) Az én kutyám imád engem szívatni...Olyanra is volt már példa, hogy egyszer megijesztettem, és visszaadta. Kint matattam a kertben, ő mögém jött, és ugatott egyet. Hát nagyon megijedtem, mert váratlan volt, és a kutya meg mintha kinevetne olyan fejet vágott, meg úgy örült a sikerének, hogy elkezdett szaladgálni a kertben. De nem csak ilyen téren vicces, ő egy igazi bohóc. :) ha valami olyat csinál, amit viccesnek tartok, és nevetek rajta, akkor mindig rákontráz, mintha azt akarná, hogy nevessek.
2013. szept. 4. 05:50
9/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon is van. Kutyám néha rázza a labdáját mi meg kinevetjük, akkor ez tetszik neki, és annyira csapkodni kezdi a labdát, hogy az oldalát veri vele.
Másik eset: Vettem egy patronos játék pisztolyt, hogy szokja a durranásokat. Amikor elkezdtem durrogtatni, ki akarta szedni a kezemből, de kicseleztem. Erre felkapta a cipőmet, és kirohant vele a francba. Zokniba szaladtam utána, és ordítottam, hogy hozd vissza a cipőmet! Persze nem hozta vissza, csak fülig érő szájjal, rohant felém....
2013. szept. 4. 08:52
10/14 anonim válasza:
Az etoligusok szerint a humor az agresszio egy modosult formaja ha jolt tudom.
A Kutyak meg nincsenek azon a szinten hogy ezt erthessek. A fizikai viccelodest sem (ertelmetlen bogdosest pl) nem tudjak h az nem komoly.. ok mindent direktbe ertelmeznek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!