12 hónapos boxer kölyöknek melyik orijen tápot ajánljátok?
eddig sajnos nem minőségi tápot kapott
de igyekeztünk kiegésziteni főtt húsokkal rizzsel répával stb.. az ígényeit:))
köszi
lehet hülyének fogsz nézni de mia hypoallergén?:))
és miért fontos ez a boxernél?
köszi
értem
egyébként az én boxerem most 12 hónapos 32 kg azt mondták többen is hogy elég jo sulyban van, de én meg ugy látom h még felszedhetne pár kilót mert kicsit kilátszanak a bordái, meg a csontozatához képest lehetne testesebb, remélem a táp be fog válni
köszi az infokat
a 6hal sem hypoallergén. orijenben nincs olyan, csak acanaban.
a hypoallergén azt jelenti, h 1 fajta fehérjét és 1 fajta szénhidrátot tartalmaz a táp.
Nekünk 9 hónapos boxerünk már a tenyésztőnél is prémium tápot evett, 2 hónapos koráig mi a Royal Canin Starter-t adtuk neki, aztán kipróbáltuk az Orijen Puppy Large-ot. Nekünk nagyon bevált, 6 hónapos koráig azt ette, tiszta izom, nagyon szépen fejlődött tőle, aztán úgy döntöttünk, már elég nagy a kölyöktáphoz, így váltottunk Orijen 6Hal-ra, ami ugye minden életszakaszban adható. Gyönyörűen fejlődik tőle, nagyon szép!
És ami fontos, a súlya is szépen gyarapszik korának megfelelően, nagyon rendben van. Egyébként nekem szereti a halas tápot, megeszi szárazon is, sohasem volt vele gond.. Ennek ellenére minden maradékot oda szoktam neki adni, és elég gyakran konzerveket is veszünk neki, hogy fokozzuk az ízhatást. :)
De a tápadagja minden nap megvan természetesen ezek mellett is. Konzervből tudom ajánlani a Belcando-t, nagyon szereti, vagy a fressnapfos Multifit-et. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!