Melyik royal canin tápot ajánljátok 12 hónapos boxer kölyöknek?
szerintem is nagyon jo táp a royal canin, de hát megoszlanak a vélemények...
köszönöm szépen a válaszokat
egyébként valamelyikőtöknek boxere van? örülnék ha írna egy olyan gazdi is, hogy ő konkrétan mit ajánl mi a tapasztalata melyik táp a legjobb boxernek
köszönöm mégegyszer
jól van na, nyugi azért:)
ezt az állításom a
oldalra alapozom, ahol 1 csillagot kap a 6ból. Azért ez jelenthet valamit, nem gondoljátok? Nem is ajánlják.
Ezt írják róla:
"Insufficient meat content, low quality grains, controversial filler"
6 csillagot kapott viszont az Orijen, ami jóval olcsóbb és szintén egész könnyen beszerezhető.
Lehet nem hinni ennek az oldalnak, de én hiszek.
orijen jóval olcsóbb? eddig úgy tudtam hogy drágább...
de most utána nézek:))
angolul nem tudok sajnos, ezért az oldallal nem sokra mentem de azért köszi
utánanéztem tényleg nagyon jó táp lehet...
"ORIJEN PUPPY LARGE lemásolja a Természetben található húsok és hasznos növények változatosságát és arányát, amellyel a kölyök találkozna természetes körülmények között"- ez komoly:)))
az ára közt nincs nagy különbség
most megfogtatok rendesen , hogy melyiket válasszam:))
igen olcsóbb. 15rongy 13.5 kg(van ahol 13ezer), RC-ből 18ezer a boxeres és 12 kg.
Az oldal meg ezt írja nagyjából:
a royal caninról
alacsony hústartalom, sok és nem jó minőségű gabona és "töltelék", nagyon sok nedvességtartalom(víz), minimális hússzükségletét elégíti csak ki a kutyáknak.
az orijenről ezt írják:
Four of the first five ingredients are named meat products, high overall meat content, grain-free, good quality ingredients throughout
5 fő összetevőjéből 4 hús, magas a hústartalma összeségében, nincs benne gabona, és mindent összevetve jó minőségű dolgokból készül. És ajánlják is.
Nem akarlak lebeszlni vagy ilyesmi, tényleg scak segíteni akarok, csak annyit mondok, h ha tényleg nagyon jót akarsz, akkor a RC nem az, csak valahogy ez van a közhiedelemben, hogy az a legjobb, pedig nem. Biztos szép lesz tőle a kutya, meg jobb mintha maradékkal etetnéd, csak azt mondom, h lehet ennél sokkal(6-szor) jobbat is kapni, ráadásul olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!