Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 2 hónapos uszkár? Segítség!

2 hónapos uszkár? Segítség!

Figyelt kérdés
sziasztok.tegnap kaptam egy 2 hónapos fiú uszkárt egy tenyésztőtől.kajának először egy kevés téli szalámit majd picivel később konzervet adtunk.szépen meg is ette de este adtunk neki egy kis tejbegrízt de nem ette meg.mire mi megint adtunk konzervet amit újra elfogyasztott.ma viszont semmit sem akar enni és állandóan az ajtó előtt sír nyűszít.mit tehetnénk?

2013. szept. 3. 17:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Te teljesen hülye vagy...Szegény kutyus :( nekem 3 hónapos kutyusom van, megszakadna a szívem ha ki lenne zárva...De te teljesen...
2013. szept. 3. 20:08
 12/21 anonim ***** válasza:

És tegnapelőtt nem lett volna idő arra, hogy utánanézel a fajtának, a kiskutya etetésének és a kiskutyáról való gondoskodásnak? Meg azelőtt meg azelőtt meg azelőtt....

Mielőtt mi kutyát mertünk volna hozni, én már több hónapja bújtam a szakoldalakat, szakkönyveket, hogy eszembe ne jusson a kutyát tejbegrízzel (ez honnan jött???) meg szalámival etetni, és kirakni egy szobakutyát a hidegbe két hónapos bébi korában.

2013. szept. 3. 20:12
 13/21 anonim ***** válasza:
El se hiszem, hogy kiraktátok...
2013. szept. 3. 20:14
 14/21 anonim ***** válasza:
Óó szegény kis blöki! :( Először is, egy kutyára fel kell készülni. Utána pedig normálisan gondoskodni róla! És a tejbegríz meg a téliszalámi...
2013. szept. 3. 20:24
 15/21 Hovarju ***** válasza:

Az uszkár NEM VALÓ csak kerti tartásra. Szüksége van a gazda közelségére.

A lehető leghamarabb vidd orvoshoz, oltásra féreghajtásra van szüksége, és egy meleg helyre - mondjuk legalább az előszobában- ha már a lakásban nem lehet.

Még nem késő felkészülni a kutya tartásra, de ha nem megy, a lehető leghamarabb keressetek neki másik gazdát. A kertben megfázik és el fog pusztulni.

2013. szept. 3. 21:03
 16/21 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat és az h én hülye vagyok az a ti véleményetek.lehet félreértelmeztétek a kerti kérdést:nem az kérdeztem h 2hónaposan kint lehet-e télen...hanem azt hogy a kutyát mindig bent kell tartani vagy nem...csak látom sokan nem tudták rendesen elolvasni.lehet h één írtam rosszul...na mind1 azóta rendesen eszik orvosnál volt.azt h oltva féregtelenítve nem volt azt csak azért írtam merrt nem tudtam hogy emiat nem eszik vagy más a baja.ja és azért adtam tejbegrízt mert előző kutyusom is megette és mindent megevett soha semmi baja nem lett és elég hosszú életet élt.és tessék megnyugodni:nem fog meghalni a kutya.
2013. szept. 5. 20:16
 17/21 A kérdező kommentje:
Ja és téma árva!aki vitázni akar velem tovább az pm-be írjon.Pá
2013. szept. 5. 20:17
 18/21 A kérdező kommentje:
zárva*
2013. szept. 5. 20:18
 19/21 anonim ***** válasza:

Egy darab minta után te ne vonj le következtetéseket.

Lehet, hogy egy kutya vígan eszi a csokitortákat élete végéig, egy másik meg belehal, attól még a csokitorta nem kutyának való. Ugyanez a tejbegrízzel. Ha szereti, és nem megy tőle a hasa, nagyon ritkán nyalánkságként persze, de hogy azon nevelni fel?? És nem, egy ilyen pici és ilyen fajta kutyának estére bent kell lennie veletek, úgy vigyétek ki a kertbe, hogy ti is ott vagytok.

2013. szept. 6. 09:01
 20/21 A kérdező kommentje:
nem tejbegrízen akartam felnevelni te banán.egyszer adtam neki annyi.amúgy meg mint az elején látom még mindig nehéz olvasni.olvasd el a kérdést és megérted.de ha nem akkor:írtam pm-be ha van valami problémád...
2013. szept. 6. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!