Miért nem szeret velem aludni a kutyám?
Figyelt kérdés
Kicsi korától kezdve nem jöhetett fel aludni az ágyra,most 9 hónapos.Viszont kb.5 hónapos korától néha felraktam magam mellé,hogy velem aludjon.:) Ott is maradt,de kb.10-15 perc után magától leugrott és visszament a helyére.Tudom,hogy ez jó viselkedés,de nekem azért rosszul esik.:( Néha jó lenne vele aludni..Lehet nem elég szoros a 'kötelékünk'?2013. szept. 2. 20:29
11/13 anonim válasza:
Szerintem megszokta, hogy a helyén alszik és számára kellemetlen veled együtt aludni. Ne szívjad mellre,én biztosan örülnék neki, hogy nem egy dédelgetni való plüsskutyám van. Ez így van rendjén, ne akarj változtatni rajta!
12/13 anonim válasza:
Mit nem adnék, ha az enyém is ilyen lenne. De neeeem, ő azonnal a lábam mellett van, ha elalszok :D
Ez nem kötődés, hanem megszokás.
13/13 anonim válasza:
Ez tényleg szokásfüggő. Meg az is számít, épp milyen a hangulata.
Az én kutyám alapvetően nem jöhet fel, de azért fürdetés után soxor ellágyulok és felengedem. És tök változó, meddig marad. Van hogy ő nem jönne fel, de felteszem és együtt alszunk reggelig, máskor leugrik negyed óra után, megint máskor meg ő tenyerel fel az ágyra, hogy jönne, de akkor meg én rendezem le egy "ma nem, ma aludj a kosaradban".
Ezen ne szomorkodj szerintem. Nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!