Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért nem szeret velem aludni...

Miért nem szeret velem aludni a kutyám?

Figyelt kérdés
Kicsi korától kezdve nem jöhetett fel aludni az ágyra,most 9 hónapos.Viszont kb.5 hónapos korától néha felraktam magam mellé,hogy velem aludjon.:) Ott is maradt,de kb.10-15 perc után magától leugrott és visszament a helyére.Tudom,hogy ez jó viselkedés,de nekem azért rosszul esik.:( Néha jó lenne vele aludni..Lehet nem elég szoros a 'kötelékünk'?
2013. szept. 2. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem megszokta, hogy a helyén alszik és számára kellemetlen veled együtt aludni. Ne szívjad mellre,én biztosan örülnék neki, hogy nem egy dédelgetni való plüsskutyám van. Ez így van rendjén, ne akarj változtatni rajta!
2013. szept. 3. 12:10
 12/13 anonim ***** válasza:

Mit nem adnék, ha az enyém is ilyen lenne. De neeeem, ő azonnal a lábam mellett van, ha elalszok :D

Ez nem kötődés, hanem megszokás.

2013. szept. 3. 12:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Ez tényleg szokásfüggő. Meg az is számít, épp milyen a hangulata.

Az én kutyám alapvetően nem jöhet fel, de azért fürdetés után soxor ellágyulok és felengedem. És tök változó, meddig marad. Van hogy ő nem jönne fel, de felteszem és együtt alszunk reggelig, máskor leugrik negyed óra után, megint máskor meg ő tenyerel fel az ágyra, hogy jönne, de akkor meg én rendezem le egy "ma nem, ma aludj a kosaradban".

Ezen ne szomorkodj szerintem. Nem vagyunk egyformák.

2013. szept. 3. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!