"Brian Griffin is an 8-year-old talking white Labrador Retriever"
Úgy látszik, a wikiszerkesztők köreiben erősen fertőz a labradormánia. Vagy mégis igazuk van?
2009. nov. 2. 09:20
12/22 anonim válasza:
Szerintem csak 1 blogból másolták:DD
2009. nov. 2. 09:24
13/22 anonim válasza:
én írtam, h beagle, ezt arra alapoztam, hogy Snoopyról lett mintázva Brian, mint ahogy erre csomószor utalnak a sorozatban. De valahonnan kellett, hogy vegyék a wiki szerkesztők, h labrador, szóval meglehet. Én google kereséssel tájékozódtam, de könnyen megeshet, h tévedtem, elismerem:)
2009. nov. 2. 09:25
14/22 anonim válasza:
Snoopy mióta beagle fehér testtel és fekete fülekkel? :D
2009. nov. 2. 11:37
15/22 anonim válasza:
Tényleg azt tartják Snoopyról, hogy Beagle bár szerintem Basset.
2009. nov. 2. 11:55
16/22 anonim válasza:
Én mondtam, hogy labrador...senki nem hisz nekem...2.kommentelő...
Sztem mind1 milyen fajta kutya a Brian nem az az elsődleges. Nézzük inkább a színészi alakításátXD Sztem az a óriási:D Meg mégis egy beszélő kutya?XD
2010. jún. 1. 22:58
19/22 anonim válasza:
Brian egy labrador. Az a rész, amire utalsz, hogy golden retriever keverék, ott egy vakrandin hazudta magát annak. Jobban mondva a vakrandi előtt. Arra reagálva mondja ezt, amikor megkérdezi a nőtől a korát, mert húszasnak hazudta magát a nő, miközben negyvenes, majd a nő erre visszavágva kérdezi, hogy Brian golden retriever-e?
A nyolcadik évad első részében van egy jelenet, amikor igazi világbeli lényekként ábrázolják Briant és Stewiet, és abban a jelenetben Brian egy labrador:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!