Mit tegyek ha szomszéd kutyája mindig ki van engedve és mindenkire rátámad? (kuvasz)
Sajnos igaz, hogy a gazdi felől nem haladok egyről a kettőre. Buta, felelőtlen kutyatartó! Nem fogok addig várni míg valakit megtámad a kutya! Feljelentem!
Volt már olyan hogy felhívtam régebben a rendőrséget akik átirányítottak a parkmesterhez, hogy majd ő elviszi a kutyát, és majd a gazdi mehet érte, de nem vitte el(szerintem erre se jött)
Sajnos sokan a kutyát féltik, de én jobban féltem a gyerekem, vagy saját testi éppségem! Annyiszor lepergett lelki szemeim előtt hogy mikor arra megyünk elénk ugrik az a kutya, őszintén nem tudom mit tennék! Félek...
Erkélyről látom hogy másokat is megugat és mérgesen közeledik emberek felé, mozgó autónak meg szinte alámegy! Kiszámíthatatlan dög. Nem egy értelmes állat.
Az biztos hogy nem bántanám a kutyát! De ha támad ott ütöm ahol érem, persze mennyi esélye van egy embernek egy nagy testű kutyával szemben?! Gondolkoztam valami kutyariasztón is gázspray, vagy az a elektromos riasztó, de nem tudom hol lehet beszerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!