Átlátja-e ezt a kutya?
Kutyust szeretnék venni, de van egy dolog amit nem tudok.
Ritkán, de előfordul néha, hogy 8-nál több óráig dolgozom. Azt találtam ki, amikor elmegyek, kutyapelust / alomtálcát rakok le, hogy abba pisiljen, ha nem tudja visszatartani. Az a kérdésem, hogy nem zavarodik össze ettől a kutya? Végülis ha engem otthon lát, az azt jelenti, hogy kint fog pisilni, mert leviszem, ha viszont nem vagyok otthon, akkor a pelusra pisil, szóval lenne támpont, amihez kösse hogy épp hol végezze a dolgát. De nem tudom, hogy ennyire tud-e kombinálni egy kutya.
Szerintetek? Volt már aki megtanította erre a kutyáját?
Elvileg ha felveszem a pelenkát, alatta tiszta a padló = nincs pisiszag amitől azt hinné, oda kell csinálni, nem? Vagyis én úgy gondoltam, hogy maga a pelenka az, amitől tudja, hogy oda kell csinálnia. Vagy ez nem így van?
És tényleg fájdalom nélkül kibír ennyi időt a kutya? Mert arra nem lenne szívem, hogy úgy hagyjam ott, h nincs lehetősége pisilni, és tartogatja szegény... Szóval nyugodtabb lennék.
Utolsó, igen, ezért is hagynám nehéz szívvel csak úgy otthon, pisilehetőség nélkül!
Azzal mennyire tennék rosszat, ha esetleg (hogy ne zavarodjon bele), állandóan kint lenne a pelus (persze tiszta), de amikor otthon vagyok, kiviszem? Így nem kell állandóan fölszedni, csak ha belepisilt, ő is tudná hogy az ott egy biztos pont, de egy idő után úgyis felfogná, hogy ha otthon van a gazdi, mindig kimegy sétálni, így fölösleges arra végeznie a dolgát. Szóval amikor otthon vagyok, "elterelem a figyelmét" a sétákkal. Ezt így egyszerűbb lenne megértenie? Gondolom megtanulna szólni, már csak azért is, mert kedve lenne sétálni, ha nem is a pisiért, de a játékért, viszont játék közben majdnem mindegyik kutya leguggol pisilni ahogy láttam.
Na, ez így jobbnak tűnik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!