Mit tegyek? Nem tudom mi van velem.
Lusta vagy, ennyi. Kapd össze magad, mert ha jól sejtem az életed egy nagy büdös döglés, és a társasági életed is legfeljebb a facebook közösségből áll.
Én is elég lusta voltam, amíg nem volt kutyám, de a napi 4 séta miatt már sokkal energikusabb vagyok, ráadásul a felelősségtudatom nagyobb, mint a lustaságom. Ha nincs kedvem sétálni, akkor is arra gondolok, hogy a kutyám többet érdemel, nem tehetem meg vele, hogy nem viszem ki.
Koszonom szepen a valaszokat! Igazatok van, tenyleg lusta vagyok es ez igy tenyleg nem mehet. A kutyasuli biztos jo, de en ott arra celoztam, hogy nem mindegyik, tehat hallottam olyan kutyasulirol ami semmire nem jo. De azert szetnezek a kornyeken:)
a kutyusom mar nem kolyok, nem orias testu, de egy nagyobb kozepes testu kutya, nem fer el boxba. Az allatorvost viszont megkerdezem, hogy mit ajanl erre.
Meg arra gondoltam, hogy most kezdodik a suli igy muszaj lesz kimozdulnom es ha hazaerek talan nem leszek olyan lusta.
Nagyon szeretem ezt a kutyat es estenkent mindig nagyon rosszul erzem magam, hogy megint alig voltam vele. De amilyen szerencsetlen vagyok semmit nem teszek azert, hogy ne igy legyen...
Mennyi idős a kutya? Én arra koncentrálnék, hogy jó legyen vele együtt lenni, pl. érdekesebb útvonalak (akár busszal, akár anélkül), kutyás haverok, együtt sétáltatni ismerőssel/haverral, megtanítani labdázni, megtanítani frizbizni, bújócskát játszani vele, keresőztetni vele, rongyozni, aktívan trükköt tanítani neki, elkezdeni dogdancingelni, úsztatni, bicajjal együtt futtatni, vagy csak simán együtt futni vele.
Ha kerestek a hányás problémára megoldást, szerintem rengeteg lehetőség nyílik meg előttetek. Ha kap reggelit, akkor azt is hagyjátok el, ha később a nap folyamán utaztatni akarjátok.
Ezek mind nagyon jok:) csak az a baj, hogy ha valami nem sikerul elsore akkor elmegy a turelmem:( de megprobalkozok veluk.
nem kap reggelit csak vacsorat, de utkozbe meg a viz is kijon belole, az meg nem lehet, hogy nem iszik. De majd az allatorvost megkerdezem:) tenyleg nagyon jo lenne egy kutyas tarsasag. Csak sajnos ilyenrol se tudok a kozelben:/ pedig, ha ugyvan, hogy megoldjuk, hogy ne hanyjon akkor kb. Hetente egyszer el tudnek vele menni ide-oda. Sajnos tobbszor azt se, mert a buszjegy is nagyon draga:/ nem is ertem...800ft, hogy jol erezzuk magunkat?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!