Mit tegyek? Nem tudom mi van velem.
Talán el is vagy hízva emiatt?
Se energia, se semmi... sportolj valamit a kutyával inkább, a trükkök tanítása egyébként sem való minden kutyának.
Nem vagyok elhizva, 50kg vagyok es 171cm. De ez csak genetika.
Ki tudnam vinni egy nap tobbsszor, de sajnos olyan rossz kornyeken lakunk, hogy lenne 4 utvonal amerre elindulhatunk, de csak 1 fele mehetunk mert a masik ket helyen rengeteg a kutya es van amelyik ki is tud szokni es tamad is. Az egyik helyen a szomszedok szolnak. Igy csak egy iranyba tudunk menni, amit minden nap megjarni unalmas nagyon. Poraz nelkul is csak par utcan keresztul tudunk setalni, mert onnantol kezdve veszelyes. Behivhato, de en megis felek, hogy meglat valamit es kirohan az utra vagy jon egy koborkutya es megtamadja stb. Az meg megintcsak uncsi, hogy fogom a porazt es csak megyunk. Szoval napi egyszer elvezem azt a setat, de tobbszor unalmas. Viszonrt az a seta 2 ora szokott lenni kb.
Ugy erzem, hogyha szobakutya lenne akk/r sokkal tobbet foglalkoznek vele.
kutyasulit nem tudom, hogy oldhatnam meg. A szomszed varosokban van, de egyatalan nem biztos, hogy jok. De ha megis akkor se tudom, hogy hogy jutnank el. Oke ott a busz, de akkor is hanyt mikor csak az allatorvoshoz mentunk oltasra es oda csak 20perc volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!