Milye kutyám legyen panelba?
Figyelt kérdés
2. Emeleten lakunk, szoval pl. Nem akarok francia bulldogot mert mikor rendes lakásban laktunk az első emeleten szétment a gerince.... És ha lehet hangja se nagyon legyen!! :'DD sétálni suli elött és suli után tudom elvinni, kb. 4 orakor megyek haza... :/ de utána több órát is tudok vele játszani, foglalkozni... :)2013. szept. 1. 09:57
11/19 A kérdező kommentje:
A cocker spánielt beválaljam, ja és eltudok menni vele agilityre is meg kutya suliba iss!!! :)
2013. szept. 1. 11:35
12/19 anonim válasza:
Ha jól értem napi 2x lenne sétáltatva?
Hát ennyi nem elég semmilyen kutyának sem szobatisztaság szempontjából.Talán ha reggel sétálsz vele 1-1,5 órát és suli után is 1-1,5 óra úgy talán jó. De kétlem,hogy így lenne.
Este is bekéne iktatni egy sétát,mellesleg amíg kölyök napi 5x-6x vagy többször is le kell vinni!! Suli mellett nem hiszem,hogy letudnád.De ha a szüleid besegítenek akkor jó.
Hangja se legyen- ez rajtad múlik,nevelés/szoktatás kérdése minden!
13/19 anonim válasza:
ha megengedsz egy tanácsot: mindenképpen menhelyről vagy sintértelepről fogadj örökbe egy kistestű kutyát. Nagy szavak, de életet mentesz vele. Sok örömöt kívánok a kutyushoz!
14/19 A kérdező kommentje:
Köszi amm, igazábol suli elött, 2 orát tudok elmenni vele de anyummal beszéltem és lehet h nem leszek benn négyig igy kb 3 szor 4 szer is eltudom vinni 2- 2 orára... De mikor suliban leszek sem lesz egyedül mert van egy macskám és elég kutya barát szoval kérdés h a kutya h viszonyul hozzá...
2013. szept. 1. 12:02
15/19 anonim válasza:
Ne kistestűt,mert az ugatógép,izgága vagy betoji. Egy közép méretű sokkal jobb választás lenne.Nem állatkínzás a panel egy ilyen méretű kutyának,ha megfelelőek életkörülményei.
16/19 anonim válasza:
akkor az én kistestű kutyáim kivételek, ugyanis egyáltalán nem "betojik" meg "ugatógépek"...Szerintem ez csak nevelés kérdése kedves 15.-ik hozzászóló.
17/19 Veina válasza:
Nekem is van egy kustestü kutyám de őt sem mindhatom betolyinak sőt ha valami nem tetszk azt rudatja velünk és nem úgy, hogy ugat vagy, hogy fel alá rohangál megbökdös az orrával, higy szerinte ez nem jó és senki nem tanította rá. SzOval nem minden kutyára jellemző a hieraktivitás és az ugatás kedves 15 amit leírtál az a Fox terriert tőkéletesen jellemzi mivel ő erre lett kitenyétve főleg kotorék eb, egy jótanács kedves kérdező foxit ne vegyél mivel neki nem elég a napi 4-5 óra tapasztalatból tudom nekem is volt panrlba tartották el tudod képzelni milyen rombolást hajtott végre, mikor hozzánk kerűl mèg az éjszaka is futkosott az udvaron napi 12 órát mizgitt kiment apuval a hegyre és ott tudta magát lemozgatni regfel bement az erdőbe délig az összes állatot felhajtotta amit talált el tudod képzelni milyen mérges volt a vadőr szóval nem egyszerü kutya de nem is lehetetlen nagyon sokat változott mikor nálunk volt. Közben nagyon meg tetszett az egyik családunk barátjának aki vadász ès el kérte tőlünk tudtam ott jobb helye lesz mint nálunk ott senkit nem fozavarni ( szomszèdok) és azóta is jó helye van :)
18/19 Rózsa kitty válasza:
Én emeletsházba lakom és van egy palota pincsink naponta 2x van levive sétálni meg néha alomba pisil stb..xd és tökre megvan alig akar lemenni bár 5 éves teháát :D de egy jó tipp az ilyen pincsik meg kisebb kutyákat ink kézbe vidd le a lépcsőn mert gerinc problémái lehetnek egy bizonyos idő után ezt az állat orvos mondta !
19/19 anonim válasza:
TACSKÓ okos tanulékony habár egy kicsit makacs ha így jobban meggondolom (mert nekem is van egy..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!