Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Fiúk! Ha egy kutya lenne a...

Fiúk! Ha egy kutya lenne a vágyatok és szülinapotokra kapnátok egyet barátnőtöktől örülnétek neki? :D

Figyelt kérdés
Persze olyant,amilyen szeretnétek..
2013. aug. 31. 20:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10.: itt nem a fajtatisztasággal van a baj, másnak is van keverék kutyája, nincs velük semmi baj.

Itt az a baj hogy a Kérdező (gondolom) fajtatiszta huskyt szeretne ajándékba adni, csak ilyen helyről 90% hogy nem az lesz. Itt a baj azzal van hogy egy olyan embernek, szaporítónak tömi meg a zsebét pénzzel, aki csak összerak két kutyát és "mehet a busines". Had ne kelljen erről most regényt írnom, hogy miképp használják így ki a kutyákat, 0 hozzáértéssel.

2013. aug. 31. 21:18
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és ha a srác huskyt akar, akkor gondolom nem olyat ami "hát ez majdnem úgy néz ki", "nem biztos hogy az de a szülei annak tűntek", "nézd a jó oldalát, legalább egyedi kutyád lesz". Én ha egy adott fajta szerelmese vagyok akkor hadd legyen már fajtatisztám, ami olyan tulajdonságokkal, jellemmel és vérmérséklettel bír, mint ami a fajtánál előírt. Köszönöm, zsákbamacskát nem kérnék így ajándékba, de szerintem ő sem.
2013. aug. 31. 21:21
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
nem tudjuk milyen helyről van, azért mert van 2 szukája, és egy kanja, még lehet rendes tenyésztő. nekem is van 3 kanom, és 4 szukám, és nem szaporodnak össze vissza.
2013. aug. 31. 21:22
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Én sem Magyarországi vagyok, meg huskys. Szóval ird le nyugodtan, ismerek külföldi kenneleket is..;)
2013. aug. 31. 21:50
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként, hogy bővebben is válaszoljak.

Igen örülnék, de csak akkor, ha egyeztet velem előtte. Mert, ha már én akarok kutyát, akkor én akarom kiválasztani, meg normális helyről.

Egyébként igen kevés tenyésztőnél van manapság már kék szemű kölyök. Nem azért, mert nem szeretik, hanem sok kék szemű kutya megbukik az egészségügyi szűrésen és ez nem véletlen. A kék szem egy mutáció, meg recessziven öröklődő, bár gondolom ezek kinai dolgok.

A lényeg, hogy én a helyedben átgondolnám ezt az egészet... Ha már kutyát akarsz, főleg ajándékba, akkor illene utánanézni rendesen, onnan venni, ahol tényleg huskyt kapsz és megvannak a szűrések, mert különben, mit csinálsz, ha a kutyus 3 évesen már beteg lesz? Ja bocs haver, nem néztem jól utána, de most te perkáld az orvosi számlákat?:)

2013. aug. 31. 21:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Minden vágyam egy mudi kiskutya. De ajándékba nem kéne. Egyrészt, mert most nem tudnám hova tenni. Másrészt baromi kényes ízlésem van kutyaügyben, egész Mo-n van 2-3 kennel, ami megüti a mércét nálam. Az, hogy a fajta stimmel, nem elég.
2013. szept. 1. 04:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Mindenképpen érdemes együtt kiválasztani illetve hagyni,hogy a kutya válassza ki a gazdit.Mert egy almon,fajtán belül is nagyon nagy különbségek vannak.Ez fontosabb,mint a meglepetés okozta néhány perces öröm,hiszen ez egy 10-15 éves buli a gazdinak.
2013. szept. 1. 11:52
 18/19 ödi2 ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Én nem örülnék ebben a formában neki...

Ha van egy bizonyos összeg, amit egy VALÓBAN jó és megfelelő kutyusra szánnál, akkor fogd fel úgy, mint egy ajándék utalvány, amit egy konkrét dologra költhet a párod. Mond meg neki, hogy szeretnéd ezzel meglepni, de nem szeretnél tévedni és amúgy is sokkal jobb lenne EGYÜTT kiválasztani, mert bár a párod kutyusa lenne, azért Te is részese lennél az életének.

Magamból indulok ki, mint az életem fontos döntéseinél mindig. A párom tudta, hogy szívem vágya hosszú évek óta egy kis sárhegyi, Ő is régi kutyás, ért is hozzájuk, nagyon sok kutyuson segítettünk/segítünk együtt, de fel sem merült benne, hogy meglepjen egy kölyökkel, mert konkrét helyről, vérvonalból és tenyésztőtől szerettem volna kölyköt és ez 5! év után pár hete teljesült 2 kölyök képében és mérhetetlenül boldogok vagyunk velük, MINDKETTEN.

Fogadd meg a többiek és az én tanácsom is, egy VALÓBAN komoly és jó tenyésztőtől válasszatok kölyköt, ami garantáltan drágább lesz, de mentes a lehető legtöbb, akár minden problémától, amivel egy rossz helyről hozott kutyus jelenthet, Csak az orvosi költségek több százezres számlákra rúghatnak egy rossz döntés miatt. NE fogadd el a jó lesz az, másnak sem volt gondja vele tanácsokat, hosszú évekre elronthatjátok az életminőségetek egy beteges kutyussal...

Ha csak a felét tudod állni a kutyus költségeinek vagy akármennyi részét is, az miért lenne esetleg baj? Közelebb viszi a párod álmai kutyájához és garantáltan olyan társat, barátot, családtagot kap, amire vágyott. Próbáld ezt a módszert, NE alkudj meg TE sem, add a legjobbat a párodnak és ezzel a kapcsolatotoknak. Sok sikert, remélem sikerül a helyes és jó meglepetést választanod...:)

2013. szept. 2. 08:04
 19/19 problem3girl válasza:

1. Hány éves?

2.Előbb gondold át ,hogy a fiúnak van e elég helye hozzá a lakásban, hogy el tudná e tartani ,hogy lenne rá elég ideje !! Majd ezután jöhet a kutya ;)

2013. szept. 6. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!