Másnak is ilyen leleményes a kutyája?
Figyelt kérdés
Nekem, ha labdázni akar, megkeresi, és ide hozza. Ha éhes, akkor oda megy a taljához, és néz bele, majd rám, és közbe kicsit halkan ugat. Ha beakar jönni, oda ül az ajtóhoz, és kaparja idönként, meg ugat, és nézi a kilincset. Ha kiakar menni, akkor oda megy az ajtóhoz, és oda vissza rohangászik, hogy mennyek nyissam ki.
Másoknak is szokott ilyesmiket csinálni a kutyája?
2009. nov. 1. 09:05
1/10 anonim válasza:
Nyilván azt hiszed nagyon okos a kutyád. El kell,hogy szomorítsalak, minden kutya ezt csinálja.
3/10 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy jó gazdi vagy.:) Az a kutyus nem csinálja ezt akivel nem foglalkoznak.
4/10 anonim válasza:
Az enyém már továbbfejlesztette ezeket, pl. nem csak leül az ajtó elé, és váááár, nééz, hanem felugrik, és addig ütögeti a kilincset, míg ki nem nyílik az ajtó, és szabadon randalírozhat a házban. Mondjuk az éjszaka közepén nem kicsit ijesztő mikor elkezd zörögni :D
5/10 A kérdező kommentje:
Nyilván azt hiszed, hogy azt hiszem, hogy nagyon okos a kutyám. De, elkell hogy szomorítsalak, nálad nem okosabb...
2009. nov. 1. 09:37
6/10 anonim válasza:
Igen, az enyém is ezeket csinálja.
7/10 anonim válasza:
Az én kutyám is ezeket csinálja , nálam ez alap dolog, hogy ha éhes szól , bár inkább a szájába veszi a tálját és oda hozza , ha ki akar menni az ajtóban ül és ugat egyet... ha sétálni akar a pórázát hozza oda ...
8/10 anonim válasza:
Ez mind csak nevelés kérdése. A te kutyád falkavezérnek hiszi magát, tehát úgy érzi azt tehet amit akar. Nálunk akkor van játék amikor én (vagyis az "alfa") mondom, akkor megyünk sétálni amikor mondom stb... ha épp a nem megszokott időben megyünk sétálni nem ugat, nem idegeskedik, tudja h én majd megmondom neki mikor indulunk.
9/10 anonim válasza:
Nem, az én kutyám nem ilyen leleményes. Az enyém tudja hogy én vagyok a falkavezér és akkor jön be, akkor eszik, és akkor játszok vele amikor én akarok. És nem akarja megmondani, hogy most mit csináljunk. És nagyon jól érzi magát.
10/10 anonim válasza:
Szerintem attól, hogy ezeket csinálja, még lehet a gazdája a falkavezér, az én kutyám is csinál ilyeneket, de engedelmes, versenyekre is járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!