A sintértelepeken betonon tartott kutyák hogyan végzik a dolgukat?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy idétlen kérdés, de tényleg nem tudom elképzelni...
És kétlem, hogy sétáltatnák őket...
2013. aug. 30. 19:37
1/9 anonim válasza:
Maguk alá piszkolnak. Aztán jön a gondozó, és kislagolja alóluk.
2/9 A kérdező kommentje:
Ez undorító...
Mert egy nagyobb kennelben, ahol talajon van, ott ... nem akarom részletezni de a kicsi eltűnik, a nagyot meg távolabb tudják tenni attól a helytől, ahol alszanak.
De egy szűk ketrecben... nagyon undi.
És akkor nincs ŐRÜLT NAGY bűz?
2013. aug. 30. 19:40
3/9 anonim válasza:
Nincs bűz, mert, mivel enni nem kapnak, megeszik saját székletüket.
4/9 anonim válasza:
Ha gyakran takaritjak, akkor nincs.
Menj el egy menhelyre onkentesnek segiteni, akkor segithetsz setaltatni, furdetni, stb.
5/9 anonim válasza:
Én dolgoztam olyan menhelyen, ahol járólapon voltak a kutyák. Reggel nyitás előtt felmosás, kb. óránként slagolás, és minden oké, minket mutogattak a tévében, hogy micsoda európai színvonalú menhely. A kutyák többsége volt annyira civilizált, hogy nem is taposta össze, csak a kölykök voltak mindig nyakig kakásak :)
6/9 A kérdező kommentje:
Pont menhelyen vagyok önkéntes, de ott maximum a beteg kutyákat tartják ketrecekben.
2013. aug. 30. 19:59
7/9 anonim válasza:
Igen, ezért hívják az egyiket menhelynek, a másikat meg gyepmesteri telepnek :)
8/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, de ez borzalmas...
2013. aug. 30. 20:34
9/9 anonim válasza:
Illatos gyepin vagy menhelyen mėg nem jártam.Mindenhol van szag,mert a beton vagy a talaj is beissza a pisit,egyebet.Azért ahol nincs óriási zsúfoltság és újabb,könnyebben takarítható kennelek vannak, elviselhetőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!