Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van olyan DNA teszt ami...

Van olyan DNA teszt ami szülők nélkül igazolja, hogy a kutya fajtatiszta lenne HA ismernénk a szüleit?

Figyelt kérdés
2013. aug. 30. 14:38
1 2 3
 1/22 Imola Ágnes ***** válasza:
Németjuhászos...hát igen.... mit akarsz elérni? Hogy a tiedet fajtatisztának kiáltsák ki? Oké, én megteszem. Fajtatiszta kutyád van, szóval irány az állatorvos és ivartalaníts!
2013. aug. 30. 14:43
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

Bizonyos fajtákra van, de nem minden fajtára. Értelme viszont nincs. Olyan is van ami megmondja, hogy milyen fajtákból keveredett a keverék kutya. Magyarul DNS-nek hívjuk a DNA-t.

[link]

2013. aug. 30. 14:51
 3/22 anonim ***** válasza:
63%

Nem tök mindegy? Tk. nélkül etikátlan kutyát szaporítani.

Ha tényleg ez az álomfajtád, akkor tessék felvenni a kapcsolatot tenyésztőkkel, eljárni kiállításokra és találkozókra, megismerni a fajtát. Aztán ha úgy érzed, nemesíteni szeretnéd a fajtát, akkor vegyél egy számodra megfelelő, előreláthatólag egészséges kutyát. De ez több év, sőt, egy egész élet folyamatos tanulás. :-)

2013. aug. 30. 14:59
 4/22 A kérdező kommentje:
Beszarok, hogy páran nem értik mi az oldal értelme. Kérdezek valamit ha tudsz rá válaszolni akkor válaszolsz. Kösz a második hozzászólónak, erre voltam kíváncsi.
2013. aug. 30. 15:07
 5/22 anonim ***** válasza:
83%

Ha itt mindenki a kérdésre válaszolna,már több tízmillió kiskutya született volna,csak Magyarországon,mert mindenkinek a saját kutyája a legjobb és cuki kiskutyákat akar.

Menhelyre meg senki nem jár,állatvédős oldalakat meg senki nem látogat.Akik meg igen,azok "szenvedjenek" mások által lehozott kölykökkel,amit 6-7-8 hónaposan meguntak,vagy 4-5-6 évesen lecserélték egy kölyökre.

Dolgoztam menhelyen,dolgoztam állatorvosi rendelőben és kutyakozmetikusként is.LÁTTAM ELEGET,HOGY ELÍTÉLJEM A MAGYAR KUTYATARTÓK 90%ÁT...! És ez borzalmasan sok embert jelent.

2013. aug. 30. 16:44
 6/22 Imola Ágnes ***** válasza:
85%
Egyet értek az előzővel...nem tudod ezeket szó nélkül hagyni...mert ugye a sok kóbor kutya dögöljön meg, azokért az emberek soha nem vállalnak felelősséget. A kérdezőnek meg üzenem, hogy sértegethet privátban, az is csak a tudatlanságát, és korlátozottságát bizonyítja. Nézz körül a világban, kedves barátom, nyisd ki végre a szemed, és akkor észreveszed mit is jelent a fajtatiszta, a fialtatás, a szaporító. Majd ha éjszaka alvás helyet elütött, kidobott, felakasztott kutyák után rohangálsz, vagy épp az ideggyenge szaporított kutyából kell kihozz valami kezelhetőt, mert különben altatják, beszélhetünk!
2013. aug. 30. 16:59
 7/22 A kérdező kommentje:
Jogos, kerlek itelj el engem is, vegulis befogadtam az utcarol egy kolyok ranezesre ahogy no teljesen fajtiszta nemetjuhaszt s eszembe jutott a paroztatasa .
2013. aug. 30. 17:14
 8/22 Imola Ágnes ***** válasza:
77%
Gondolkozz, vajon az a kölyök hogyan került az utcára?
2013. aug. 30. 17:18
 9/22 A kérdező kommentje:
Gondolom, az szerinted ki van zarva hogy egy kolyok kutya elkoborol
2013. aug. 30. 17:31
 10/22 anonim ***** válasza:
94%
Igen, ki van zárva, mert egy kölyök a legritkább esetben kóborol el, mivel a hormonok még nem hajtják, a kötődés viszont még mindennél erősebb benne.
2013. aug. 30. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!