Van olyan DNA teszt ami szülők nélkül igazolja, hogy a kutya fajtatiszta lenne HA ismernénk a szüleit?
Bizonyos fajtákra van, de nem minden fajtára. Értelme viszont nincs. Olyan is van ami megmondja, hogy milyen fajtákból keveredett a keverék kutya. Magyarul DNS-nek hívjuk a DNA-t.
Nem tök mindegy? Tk. nélkül etikátlan kutyát szaporítani.
Ha tényleg ez az álomfajtád, akkor tessék felvenni a kapcsolatot tenyésztőkkel, eljárni kiállításokra és találkozókra, megismerni a fajtát. Aztán ha úgy érzed, nemesíteni szeretnéd a fajtát, akkor vegyél egy számodra megfelelő, előreláthatólag egészséges kutyát. De ez több év, sőt, egy egész élet folyamatos tanulás. :-)
Ha itt mindenki a kérdésre válaszolna,már több tízmillió kiskutya született volna,csak Magyarországon,mert mindenkinek a saját kutyája a legjobb és cuki kiskutyákat akar.
Menhelyre meg senki nem jár,állatvédős oldalakat meg senki nem látogat.Akik meg igen,azok "szenvedjenek" mások által lehozott kölykökkel,amit 6-7-8 hónaposan meguntak,vagy 4-5-6 évesen lecserélték egy kölyökre.
Dolgoztam menhelyen,dolgoztam állatorvosi rendelőben és kutyakozmetikusként is.LÁTTAM ELEGET,HOGY ELÍTÉLJEM A MAGYAR KUTYATARTÓK 90%ÁT...! És ez borzalmasan sok embert jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!