Mit tegyek? Yorkshire helyett yorkshire KEVERÉKet kaptunk!
Hú, itt egyesek milyen bunkók!
Hát, ez elég kellemetlen. A mi egyik pinscherünknek is van egy elég erős csivavás beütése. :/
Szerintem próbálj meg beszélni azzal, akitől vetted, de gyanítom, nem fogja úgy visszaadni a pénzed, hogy a kutyus meg Nálad marad. Azért próba- szerencse. De egy képet tehetnél fel róla tényleg!
Hát igen , ez van amikor nem körültekintő az ember!
Előszőr is hivatalos tenyésztőtől kellett volna venned a picit, tk-vel , chippel , szerződéssel, én azt mondom cseszheted a pénzed... csak azért mert egy szaprító soha nem adja vissza a pénzed, max ha lelkiismeretes... az meg kevés van ... !Ennyi sajnos.
jujjj
hát ez rényleg nem yorkshire terrier..
A fülein szerintem azonnal észrelehet venni,meg apofáján meg egyáltalán a szőrén.
Szia!
Húúúú, nagyon aranyos, de sajna tényleg nem fajtatiszta!
Hogy a fenébe nem vettétek észre, mikor vettétek?
Szerintem csivava-yorki keverék, az pofija és fülei, meg lába alapján, esetleg pincher.
Ráadásul még a rosszul sikerült fajtából, mert yorki beütés kevés van benne nagyon.
Ötletem a következő: Hívd fel az eladót!
Mondd Neki, mivel nem fajtatiszta a kutya, kéred vissza a pénzedez, legalább a felét!
Amennyiben nemleges választ kapsz, mondd Neki, hogy akkor a szerződés másolatát küldöd az APEH-nek, kicsit nézzenek már utána az adóbevallásának, szerepel-e benne kutyatenyésztésből származó jövedelem.
Ráadásképpen említsd meg, hoyg az összes hirdetési oldalon felteszed az adatait, hogy csaló!
Szerintem már az APEH-et említve is célt érsz.
Azért, ha a pénzt visszakapod, még nem árt tényleg feltenni az adatait ide-oda, nehogy már másokat is átverjen.
Sok sikert, írj majd mi volt!
Ja!
A kutyust eszed ágában ne legyen visszaadni, ha esetleg fajtatisztát szeretnél, inkább keress Neki egy szerető gazdit, még kicsi, és nem kötődik hozzád nagyon.
Üdv.
igen
valószínű hogy nem 2hét alatt alakult át egy szinte szerintem közenincs yorkihoz:s
nekem is bocsi...bár nem tudo,én amikor kutyát vettem több heten keresztül csak képeket néztem hogy milyennek kell lennie egy olyan fajta kutyának amiylet én akartam venni.
Mert szerintem egy felelősségteljes gazdi ezt csinálja,még ha kitudja milyen kennelből világgyőztes szülők kölykét akarja megvásárolni. Legalább is nekem ez a véleményem.Mondjuk az árból is kiderülhet: egy tényleges yorkshire terrier ára valódi tenyésztőtől szerintem 100 ezer forinttól kezdődik.
Máskor legyél körültekintőbb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!