A dalmata alkalmas lenne nekem?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és lány. Szeretnék majd egy dalmatát, de nem tudom,hogy tényleg ő e az igazi. Elég sportos vagyok szeretek futni, kocogni. Szeretném ha lenne egy olyan kutyám ami mindig kapható egy kis játékra. Szeretnék vele vagy dogdancingelni vagy agilityzni vagy valamiylen kutyássportot űzni. De nekem az is legendő ha csak sétálhatok és élvezhetem a társaságát. Van egy hugom aki 5 éves. Meglennének egymással? okos kutya? Aki tud segítsen nekem. Köszi
( ha esetleg tudtok valami "jobbat" akkor írjatok) Köszi még 1×
2009. okt. 31. 22:31
21/23 anonim válasza:
Nekünk volt egy dalmatánk, sajnos már nem él :( Én 3 éves voltam amikor anyuék megvették, ugy sztem az 5 éves hugod is jól meg lenne vele. Panal lakásba lakott velünk, de sokat volt futtatva, emelett nagyon szeretett lustálkodni. :) Az, hogy a dalmata buta nagyon nagy hülyeség! De elég makacs! Ha sportos vagy jó lenne neked, játszani is szeret. :)
22/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Majd tavaszig kiderül h mi lesz .D
2009. nov. 7. 16:32
23/23 anonim válasza:
szerintem nem csak törzskönyvezett kutyát lehet venni.. egy akármilyen keverék is lehet nagyon szerethető, jó kutya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!