Mit mondjak hogy a szüleim ne mondogassák ezt nekem?
Teljesen oké a máltainak a havi fürdetés, ha az jó samponnal történik, vagy csak tiszta vízzel. Az enyémet is havonta-kéthavonta fürdetem, pedig kényes a bőre, de minőségi samponnal még így se árt neki. (kiállítási kutyák hetente, vagy annál is sűrűbben fürdenek, mégis egészségesek, szóval minden a minőségi szereken múlik).
A kisruha is oké, az enyémnek is van, csak arra mondtam a "határt", hogy a kényelem legyen az első. Pl láttam kapucnis pulcsiban yorkit, aki egész idő alatt azzal volt elfoglalva, hogy tépje le a nyakáról a kapucnit, és körbe-körbe forgott szegény.
Mindegy, a lényeg hogy érezzétek jól magatokat a kutyussal, legyen sok szép napotok, ezzel kell törődni nem az elmúlással.
Mindenki úgy szereti az állatkáját, ahogy neki tetszik, akinek meg nem, annak semmi köze hozzá.
Aranyos lehetsz a kutyuliddal együtt, ne hagyd elrontani magad. :-)
1,5-2 havonta fürdesd inkább!
Nekem bichonom van és ő is fehér,de 1,5-2 havonta fürdetem. 2naponta fésülöm.
Amúgy meg simán megnő a szőre télre,mi a 2 bichont szeptemberbe visszük el nyíratni rövidre október végére már bőven van akkora szőr hosszúság,hogy nem fáznak.
De nagyon hideg időben amúgy sem vagyunk órákig lent.
Az,hogy veled alszik az nem elkényeztetés nálunk is az ágyban alszanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!