A kutyámnak nincs heréje pedig fiú (azt mondják) most mit tegyek?
Vagy a hasüregében vannak a heréi...mi kutyánknál is ez volt.
Ez esetben műtét!
2 lehetőség van. Vagy nem szálltak le a heréi, és az elég komoly gond, mert akkor a hasüregben vannak, ahol nagyon könnyen elrákosodhatnak.
Vagy ivartalanított, és akkor a heréket lenyisszantják. De akkor is van pöcke, szóval nem lehet összekeverni a szukával.
Nézesd meg orvossal, ő majd megmondja. Ha tényleg nem szálltak le a heréi, akkor meg kell műteni, még mielőtt baj lesz.
Már mindent leírtak előttem, vagy rejtettheréjűségről, vagy ivartalanított kutyáról van szó, utóbbi esetben már nincs semmi teendőd. Ha viszont az előbbi eset áll fenn, akkor el kell távolítani a heréket.
Amúgy csak én nem értem, hogy mi a csudáért a fapapucs és a villamos kulcsszavak vannak megadva?
Koszi válaszokat mindenkinek..
Utólsó válasoló csak írtam valamit.! xDD
erről az jut eszembe hogy a neten láttam egy staffit vagy olyan keveréket amit örökbe adtak természetesen ivartalanítva. majd ezt a kutyát a neten hirdették miszerint a kutya fedeztetést vállal. azóta is röhögök a sztorin. :D :D :D
mellesleg h a kölyök még pici akkor azért is valószínű nem látszik neki még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!