Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámnak nincs heréje...

A kutyámnak nincs heréje pedig fiú (azt mondják) most mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 20:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ki van herelve hogy ne tudjon parosodni
2013. aug. 16. 20:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
vidd el állatorvoshoz, mert két dolog lehet: az egyik hogy ivartalanaitott amivel semmi gond nincs, a másik a rejtett heréjűség
2013. aug. 16. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondják, hogy fiú? Ezt azért nem egy bonyolult dolog eldönteni, van p*cse vagy nincs? :D
2013. aug. 16. 20:41
 4/11 Oggi Doggi ***** válasza:
75%
Valószínű hogy ivartalanítva van, ezesetben igen, nem tud párosodni. És nem nagyon tudsz mit tenni.:)
2013. aug. 16. 20:42
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Vagy a hasüregében vannak a heréi...mi kutyánknál is ez volt.

Ez esetben műtét!

2013. aug. 16. 20:47
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőség van. Vagy nem szálltak le a heréi, és az elég komoly gond, mert akkor a hasüregben vannak, ahol nagyon könnyen elrákosodhatnak.

Vagy ivartalanított, és akkor a heréket lenyisszantják. De akkor is van pöcke, szóval nem lehet összekeverni a szukával.

Nézesd meg orvossal, ő majd megmondja. Ha tényleg nem szálltak le a heréi, akkor meg kell műteni, még mielőtt baj lesz.

2013. aug. 16. 20:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
De most komolyan.. Ha ivartalanítva van is, akkor is a hím kutyáknak p*cs*k van.. Elég szembetűnő a nőstény és a hím nemi szerve..
2013. aug. 16. 21:03
 8/11 Jázi&Csenge ***** válasza:

Már mindent leírtak előttem, vagy rejtettheréjűségről, vagy ivartalanított kutyáról van szó, utóbbi esetben már nincs semmi teendőd. Ha viszont az előbbi eset áll fenn, akkor el kell távolítani a heréket.

[link]

Amúgy csak én nem értem, hogy mi a csudáért a fapapucs és a villamos kulcsszavak vannak megadva?

2013. aug. 16. 21:29
 9/11 A kérdező kommentje:

Koszi válaszokat mindenkinek..

Utólsó válasoló csak írtam valamit.! xDD

2013. aug. 16. 23:34
 10/11 anonim ***** válasza:

erről az jut eszembe hogy a neten láttam egy staffit vagy olyan keveréket amit örökbe adtak természetesen ivartalanítva. majd ezt a kutyát a neten hirdették miszerint a kutya fedeztetést vállal. azóta is röhögök a sztorin. :D :D :D

mellesleg h a kölyök még pici akkor azért is valószínű nem látszik neki még.

2013. aug. 17. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!