Csivavát szeretnék venni, hogyan válasszak?
Figyelt kérdés
2 fajta csivaváról tudok. Tudom, hogy van az almafejű és az ilyen kis tömzsibb viszont van az a kis vékonyka csivava ami olyan kis őzikés (mint amilyen paris hiltonnak van) annak a csivavának mi a neve? Mindenképpen ilyen kis vékonykát szeretnék. :)2013. aug. 29. 23:48
1/4 anonim válasza:
az a neve hogy keverék!!! Csak almafejű csivava van, minden más (őzike, róka) keverék
2/4 A kérdező kommentje:
De olvastam valamilyen csivavás honlapon, hogy nem csak almafejű csivava van. Van az az "őzikés is" szóval mégsem keverék. Vagy ki tudja.
2013. aug. 30. 00:31
3/4 anonim válasza:
Jajj,én meg azt is olvastam egy honlapon,hogy létezik a yeti,meg varázslók is.Arról még film is készült.
Ne legyél már ilyen naiv :)
Csivavából 2 fajta van,hosszú szőrű és rövid szőrű.A fejük lényegében ugyanaz.Tenyésztőknél kérdezősködj,kinél mikor várható alom és ne adj 20-25 ezret egy "fajtisztának" (ami igazából fajtatiszta) mondott keverék kutyáért pénzt,mert az beteg lesz és ideggyenge.
Vegyél jó helyről kutyát,ami 100 ezernél kezdődik,de garantáltan egészséges lesz,ha olyan helyről veszed.
4/4 anonim válasza:
itt a standard olvasd el: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!