Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A Cane Corso kutyámat nem...

A Cane Corso kutyámat nem tudom sétáltatni. Mit tegyek? (LE ÍRÁS)

Figyelt kérdés
Van egy fiú Cane Corsom. Lassan 2 éves.És sokszor verekedik a itthon lévő kaukázusinkkal.Múltkor nyitotta ki a kapunkat anyum barátnője és pont sétáltattak egy Rotitt és rögtön el kapta a Rotinak a nyakát..épp,hogy szét bírtuk őket szedni.És az lenne a problémám nem tudom sétáltatni.Raktam már rá folytót meg szökecsestis de minden kutyának neki megy vagy ugatja.Meg oda húzz a kapuhoz ha ott van egy kutya.Mit tegyek??

2013. aug. 29. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
25%
Kölyök korától veled van? Mert ha igen, akkor elég gáz a helyzet.
2013. aug. 29. 18:38
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ehhez már szakértői segítség kell, nem fogjuk tudni neten megoldani a problémát.

Keress fel egy olyan kutyaiskolát (tükörsuli v cerbi), ahol terápiával is foglalkoznak.

Nekik szintén Cane Corsojuk van, a probléma ugyanez, érdemes megnézned! De ezt tényleg csak segítséggel tudnád megoldani!

http://www.youtube.com/watch?v=cywBfF1Oy4g

2013. aug. 29. 18:44
 3/9 sippara ***** válasza:
69%
Kutyasuli, terápia, de gondolom, ha lett volna kedv meg felelősségérzet a dologhoz, már megtettétek volna, úgyhogy csak azt tudom mondani, hogy keressetek másik gazdát a kutyának.
2013. aug. 29. 18:51
 4/9 anonim ***** válasza:

#1: Miért, ha csak két hete, akkor nem gáz? O.o

Tényleg keressetek szakembert, mielőtt nagyobb baj lesz. Az a kutya nem játék, képes megölni egy másik kutyát, vagy akár egy embert is, ha elfajul a helyzet. Ne várjatok odáig.

2013. aug. 29. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:

"Miért, ha csak két hete, akkor nem gáz? "

Nem. Mert ha 1 hete ismeri a kutyát akkor nem az ő hibája, hogy ilyen a kuty, és fogja és elviszi egy kutyaiskolába, mert az előző gazdi elrontott valamit.

Ha meg kölyök kora óta vele van, akkor gáz, mert hagyta hogy így elfajuljanak a dolgok.

2013. aug. 29. 19:43
 6/9 A kérdező kommentje:
igen kis kora óta velem van.
2013. aug. 29. 20:36
 7/9 Hovarju ***** válasza:

Ezzel a problémával nem fogsz tudni egyedül megbirkózni.

Keress egy terápiában jártas szakembert. Előttem már leírták- tükörsulik, vagy cerberos - a lehető leghamarabb, mielőtt nagy baj lesz.

2013. aug. 29. 21:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Sajnos lekéstél arról,hogy egyedül tudd megnevelni.Kutyasuliba kellene mennetek,valami jóba.
2013. aug. 29. 21:23
 9/9 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy emberek vesznek egy kemény, nagytestű kutyát KÖLYÖKKÉNT, és így hagyják elvadulni...mi a francot csináltatok vele 2 éven át???

És kau mellé...gratula!

Vagy új gazdi, vagy azonnal kutyaiskola, JÓ kutyaiskola!

2013. aug. 30. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!