A Cane Corso kutyámat nem tudom sétáltatni. Mit tegyek? (LE ÍRÁS)
Ehhez már szakértői segítség kell, nem fogjuk tudni neten megoldani a problémát.
Keress fel egy olyan kutyaiskolát (tükörsuli v cerbi), ahol terápiával is foglalkoznak.
Nekik szintén Cane Corsojuk van, a probléma ugyanez, érdemes megnézned! De ezt tényleg csak segítséggel tudnád megoldani!
#1: Miért, ha csak két hete, akkor nem gáz? O.o
Tényleg keressetek szakembert, mielőtt nagyobb baj lesz. Az a kutya nem játék, képes megölni egy másik kutyát, vagy akár egy embert is, ha elfajul a helyzet. Ne várjatok odáig.
"Miért, ha csak két hete, akkor nem gáz? "
Nem. Mert ha 1 hete ismeri a kutyát akkor nem az ő hibája, hogy ilyen a kuty, és fogja és elviszi egy kutyaiskolába, mert az előző gazdi elrontott valamit.
Ha meg kölyök kora óta vele van, akkor gáz, mert hagyta hogy így elfajuljanak a dolgok.
Ezzel a problémával nem fogsz tudni egyedül megbirkózni.
Keress egy terápiában jártas szakembert. Előttem már leírták- tükörsulik, vagy cerberos - a lehető leghamarabb, mielőtt nagy baj lesz.
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy emberek vesznek egy kemény, nagytestű kutyát KÖLYÖKKÉNT, és így hagyják elvadulni...mi a francot csináltatok vele 2 éven át???
És kau mellé...gratula!
Vagy új gazdi, vagy azonnal kutyaiskola, JÓ kutyaiskola!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!