14 hetes cane corso kan kutyusom 14,5 kg, ez normális?
Szerintem a Royal és a Happy dog is egy kalap ... Vegyetek neki normális tápot,aminek nem a kukorica a fő összetevője,hanem a hús.
Pl. Brit Care,Brit,
Drágább,de jobb: Acana,Orijen,Taste of the wild
A fehérjét nézzétek,mivel meglehetősen nagyra nő,kicsi korában kevesebb fehérjével kell kezdeni,hogy ne nőjön hitelen.Szép egyenletes növekedés mellett válhat egészséges felnőtté.
Esetleg kérdezd meg a tenyésztőt,hogy ő mivel etetett.Bár igazából,abból kapnotok is kellett volna egy "kezdő csomagot".Meg arról is érdeklődj,mit kaptak a szülők...stb.
Ja igen,azt én is kérdezni akartam,hogy leméred a kutyakakit?:D
2-es voltam
Eloszor is koszonom az építő jellegű hozzászólásokat! =) Tej elválasztót illetve happy dog tápot kaptunk. De ok is a royal canint ajánlották, illetve adják a kutyusoknak. Acana-n gondolkodtam nagyon sokat de azt a visszajelzést kaptam több helyről hogy puppy corsonak a royal jobb.
Igen, megmértem, nem is egyszer. =) Feltűnően sok volt és elgodolkodtatott hogy akkor még 130g volt az adagja, amihez társult 75g széklet...
Mindent összevetve: a kutyus kiegyensúlyozott, egészséges és eletvidám kutyus, mindössze "csak" a statisztika aggasztott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!