Van egy yorki kislány kutyusom 4 hónapos múlt 1kg 5 deka mekkora lesz kb más folyton kint log a nyelve szinte egész nap imádjuk így de ez normális?
Sok yorkinak kilóg egy kicsit a nyelve (más fajtánál még nem nagyon láttam ilyet) de szerintem ez nem természetes.
Honnan vettétek a kutyát, tenyésztőtől?
vagy a fogazatával van gond ahogy Little red írta vagy valami agyi problémája van a kutyusnak! A yorkiknak nem szabad, hogy kilógjon a nyelvük ( egyik terriernek sem )
Agyvérzés, agyhártyagyulladásnál stb.. szokott a nyelvük lógni a kutyáknak! Nincs valami idegi tünet is?
A súlya sem éppen ideális elég kicsinek tűnik, ebből is adódhat. Gondolom olcsón extra mininek eladott példány...
Kedves kérdező, ha már nem ide írsz hanem privibe én ide írok neked!
Mielőtt privit küldesz valakinek nézz utána milyen hülyeségeket írsz. A kutyádnak nem lehet tenyészszemléje mert 4 hónapos! 12 hónapos kortól lehet vinni!
Nem is írtam , hogy selejet sem azt, hogy genetikai hulladék,azért mert nem 4 kg. A standard 3.1 kg-ig bezárólag határozza meg a súlyt ! És kötve hinném, hogy az árából 4 kutyát vehettél volna...hacsak nem átvágtak! melyik kennelből van a kutyusod? Nem írtam semmilyen negatívumot csak az igazat!!!
Jóindulatból írtam, hogy akár agydaganat is lehet vagy valami de egy biztos, NEM normális ha kilóg a nyelve! Normális állatorvoshoz kell vinni kivizsgáltatni!
Én nem látom ilyen borúsnak a helyzetet :) lehet hogy télleg nagyobb a nyelve, és csak nem fér bele a szájába :D Ne harapjátok már le szegény gazdinak a fejét ! Kicsi a kutya és kész. Több lehet az eü. probléma, jobban kell rá vigyázni, ennyi. Az a lényeg hogy jó gazdija van aki törődik vele . Itt a "tenyésztő" a hibás, és nem a vevő. Meg a sok agyament aki a mini Yorkie-t reklámozza...
(Tudom hogy nincs mini, csak a standard van )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!