Melyik a jobb? Szárított hús, vagy a főt hús?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 17:55
2/12 A kérdező kommentje:
Nem,mert nem tudom tárolni.
2013. aug. 29. 18:09
4/12 zsuzsabazsa válasza:
Mi a manó, nem tudod lefagyasztani? Akkor adj neki szárítottat, vagy valami jobb tápot.
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon kicsi a fagyasztóm.
2013. aug. 29. 18:21
6/12 anonim válasza:
Őőő akkor a főtt hogy lehet opció?
Abból se tudsz sokat megvenni egyszerre, azt is tárolni kell valahol. Ha meg pár napra elegendőt vennél egyszerre és azt főznéd meg, akkor ugyanezt megcsinálhatod a nyerssel is. Rendes, emberi fogyasztásra szánt húst sokan csak azért fagyasztanak, mert egyszerre nagyobb mennyiséget vesznek.
7/12 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell előtte két hétig fagyasztani?
2013. aug. 29. 18:43
8/12 anonim válasza:
Ha emberi fogyasztásra szánt husit adsz, nyugodtan mehet egyből!
Elvileg a disznó is mentes az Aujeszkytől, vannak egy páran, akik azt is adnak, én azért nem adnék, de ezen kívül minden más mehet neki nyugodtan (vaddisznó persze nem, de gondolom ez nem is nagyon jönne szóba, de biztos, ami biztos, inkább leírtam).
9/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm.
2013. aug. 29. 19:39
10/12 zsuzsabazsa válasza:
Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Úgy tudom mind a mai napig, hogy a nyers disznóhústól agyvelőgyulladást lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!