Dávid Ivett kérdése:
12 hetes roti aug19re a hátsó lábaire nem tudott ráálni, azonnal orvos röntgen nem mutat elváltozást, kapot rimadylt azóta rááln megyeget de keresztbe lép és esetlen. A gyógyi elfogyot most kaptunk Medrolt. Mikor kell látnom fejlődést hány nap?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 10:15
1/8 anonim válasza:
Azt nem tudom de nem ártan elkezdeni adni neki zöldkagylót is sürgősen. Nem tudom hogy doki mit mondott de kaját meg visszafogottan kapjon, minél vékonyabb legyen lehetőség szerint.
2/8 Imola Ágnes válasza:
Lehet hogy idegrendszeri elváltozás. HA van rá lehetőséged, vidd el a Nyíregyházi oktatókórházba, és keresd Pelle dokit. Ha valaki tud segíteni, akkor ő az. Jobbulást a kutyának!
3/8 anonim válasza:
A tenyésztőtökkel konzultáltál már,hogy neki van-e tudomása hasonló esetekről a kutyái között?
A zöldkagyló jó ötlet,ártani nem fog.Próbáljátok homeopatikus szerekkel is,a mi dokink is lábra állított egy tacskó bénulásos kutyát kizárólag természetes összetevőket tartalmazó dolgokkal.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen beszéltem a tenyétővel, és eddig 3 alma volt a kuytusoknak és semmi ilyesmire nem volt vissza jelzés. Pelle doikinak a számát leírnád vagy fent van a honlapon?
2013. aug. 29. 11:15
5/8 Imola Ágnes válasza:
Honlapon megtalálod, kérj idpontot tőle. Az én kutyámat is ő műtütte, a barátnőmét is, mindkét kutya tökéletes lett:) Amúgy utánnajártam, ő az ország legjobb ortopéd orvosa, és nagyon kedves, jófej:)
6/8 A kérdező kommentje:
Mennyiért műtőtte meg a kuytudat??
Csak,hogy tudjam mire készüljek, ha műtétre kerül a sor :(
2013. aug. 29. 11:26
7/8 Imola Ágnes válasza:
Az én áram nem releváns, nekünk keresztező térdszallag szakadás volt, barátnőm kutyájának vállban porclevállás. Annyit tudok mondani, hogy nem drágább mint bármeyik átlagos orvos... de a tapasztalata, és szaktudása messze meghaladja a többiét. Mi előzőleg más orvosoknál voltunk, aki közzelebb volt, kiadtunk egy halom pénzt, és még diagnózis sem volt. Bementünk Pelle dokihoz, és 5 perc múlva már megvolt a 2 diagnózis, 2 hétre rá műtét, mostanra pedig mindkét kutya gyógyult:)
8/8 anonim válasza:
Gerincet nézetek-e a kiskutyádnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!