SOS! A kutyam csokifagyit evett -nem tudom mennyit-! Mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Mi baja lehet a csokifagyitol(kerdojel) A kutya 7,5 kg-os nemet kozep spitz. A ven oregapam adott neki mert egy marha! Ezerszer el lett neki mondva h ne etesse a kutyakat es a szemembe hazudik2013. aug. 28. 13:30
1/8 anonim válasza:
Hát.. attól is függ mennyit evett és hogy mennyi kakaó volt benne. Mert a kakaópor egyik összetevője mérgező rájuk nézve, ami halált is okozhat.
2/8 anonim válasza:
Ha olcsó fagyi volt, még kakaóport sem látott az a fagyi.
3/8 anonim válasza:
semmi baja nem lesz
az én kutyám csokit eszik kiskora óta, életvidám, aranyos német vizsla tökéletes fogazattal, és most 9 éves :) a csoki nem árt a kutyának. lehet h az elkényeztetett palotapincsiket megfo..atja, de egy normális kutyának nem árt. tévhit. Ír terrierem kiskora óta evett szintén csokit, kekszet.. 13 évet élt, ami egy fajtiszta ír terriernél szép kor.
4/8 anonim válasza:
Az én kutyám elég sokszor beledézsmál a csokiba, sütibe de baja még nem lett tőle. Akkora mennyiségű kakaó nincs sem a csokiban sem a fagyiban amitől komoly baja lehetne. Ha nem hányt, nem ment a hasa stb. akkor nincs gond.
5/8 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz tőle!
nekem egy 3kilós kutyám volt(foxi keverék). simán ette a csokit és nem is tudtuk hogy nem eheti.
Nem volt tőle semmi baja :)))
6/8 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Te egy ritka nagy ökör vagy. Hogy tudsz így beszélni a nagyapádról?! Amúgy a kutyádnak semmi baja nem lesz a csokifagyitól. Az újfundlandim minden nyáron kapot egy gombócot, és 12 évig élt, ami náluk nagyon szép kor. De én a helyedben már elkapartam volna magam...bunkó, neveletlen kis dög.
7/8 Akiteki válasza:
Az én kutyáim sem szeretik a vaniliafagyit, mindig csokifagyit szoktam nekik venni.
8/8 catygirl válasza:
nekem is közép spitzem van. Amúgy a szokis cukros dolgoktol romlik a kutyák foga,ha kényeztetni szeretnéd inkább vegyél neki kutya desszertet és kutya csokit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!