Az állatorvos hibázott? (A többi lent)
először is nagyon sajnálom ami történt a kiskutyátokkal..
amúgy nem vagyok biztos benne h hibázott e, gondolom korábban is kapott már ugyanígy oltást a kutyus?
nekem nem tiszta mitől halt meg, a doki mit mond, esetleg allergiás reakció?
Sajnálom. :( Ezt a két oltást egyszerre szokták beadni. Tehát ebben nem hibázott.
Azt nem tudni, hogy biztosan azt az injekciót adta be neki, amit kellett. Lehet, itt hibázott.
Az én kutyám is 3 éves, őszintén veletek érzek:(
Az oltásait mindig itt kapta?
Soha nem volt probléma oltás után?
Az oltóanyag többféle lehet - a kombináltnál is - lehet, hogy másfélét kapott most? (az oltási könyvébe meg tudjátok nézni, melyek voltak régebben és melyik most)
Az én kutyámnál pl. amikor elhoztam a tenyésztőtől nagybetűvel beírta a tenyésztő az oltási könyvébe, hogy CANVAC oltóanyagot NE!!, mert volt már több haláleset az oltóanyaggal oltott kiskutyái között.
Milyen segítőkész a doki, felvállalja a hamvasztást...
Részvétem a kutyád miatt. Szegény.
Ezt az orvosnak szerintem tudnia kellett volna, beadott neki pár injekciót, ami nem volt jó neki.
Gondolom, hogy jó sok pénzt kérjen érte.
Ha az én kutyámmal ezt tette volna....
"Ezt a két oltást egyszerre szokták beadni. Tehát ebben nem hibázott."
Nem szokták egyszerre beadni, de van rá lehetőség. Nekünk is felajánlotta egyszer az állatorvos, és meg is kapta egybe a kettőt. De annyira kiütötte a kutyámat, hogy 2 napig olyan volt, mint egy zombi. Akkor megfogadtam, hogy soha többet nem adatom így be, nem érdekel, hogy külön drágább egy kicsit.
Szóval nem biztos, hogy allergiás reakció. Én nem javaslom senkinek, hogy kistestű kutyát így oltasson.
Nálunk a sziámi cicánál volt hasonló.
Aztán egy másik dokinak elmeséltem,hogy mi történt és azt mondta miért nem vittem ő hozzá miután meg halt a cica,mert fel boncolta volna és kiderült volna mit adott a másik doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!