Milyen nevet adhatnék egy szuka német juhásznak?
A mi németjuhászunk Lady, az előző kutyánk pedig Maggie volt. (Gyengébbek kedvéért: Lédi és Meggi. Találkoztam már olyannal, aki nem tudta kiejteni.) Bár Maggie nem németjuhász, hanem egy rajzos hovawart volt.
Néhány szuka név: Cony (Koni), Amy (Émi), Lena (Léna), Hera (Héra), Ellie (Elli), Bonnie (Boni), Lexi (Lexi), Zoe (Zoé), Shiba (Síba), Kim (Kim), Kyra (Kíra), Nina (Nina), Tara (Tara), Shanon (Senon), Letti (Letti), Lotti (Lotti), Kelly (Kelli), Sindy (Szindi), Mona (Mona), Ricky (Riki), Cara (Kara), Candy (Kendi), Dixi (DixI), Holly (Holli), Fay (Féj), Bella (Bella), Beki (Beki), Nansy (Nenszi), Nelly (Nelli), Bessy (Besszi), Bekka (Bekka) stb. Bocs, én a külföldi nevek megszállottja vagyok. De van sok magyar név is, ami nekem tetszik kutyanévnek pl. Lara, Maja, Tina, Vanda, Bogi, Lili vagy egyéb nevek pl. Lufi, Kajla, Maci stb. A barátom is épp itt van, ma nagyon vicces kedvében van,ő üzeni: legyen a neve Taxi, mert vicces lesz majd kiabálni az utcán ha mondjuk elfut, hogy TAXI! TAXI! Gyere ide! :D
Egyébként ha rákeresel, hogy kutyanevek vagy esetleg szuka kutyanevek, találni fog egy csomót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!