Lelki beteg a kutyusom, mit tudok csinálni vele?
Hát igen, várhattatok volna vele....
Talán előtte ne nagyon szeretgesd a másik kutyát, és ne előtte játssz vele.
A kicsi odamegy hozzá és elfordul - teljesen normális viselkedés, "én vagyok a főnök, a kis csipszarról tudomást sem veszek, átnézek rajta"
behíváskor nem akar szót fogadni - eddig sem ti voltatok a falkavezérek, + a falkához egy új tag is csatlakozott, nem fogad szót, mert ő a főnök
ahogy fentebb írták, ugyanúgy kell vele foglalkozni, olyan, hogy lelkibeteg, mert öreg, olyan nincs.
nem is azt írtam hogy attól lett lelki beteg mert öreg... egy szóval se mondtam... (szerintem igen is lehet lelki beteg egy kutya...)
de azért köszönöm a válaszokat.
szerinted igen ?? hát eléggé el vagy varázsolva, mégis ,mi vagy te ?? a kutya gazdája, vagy a pszichiátere ??
úgy érzem ,csak azokat a válaszokat fogadod le amik megerősítenek a rossz hitedbe, és nem azokat amik valós megoldást javasolnak!
viselkedj vele kutyaként! irányítsd,foglalkozz vele napi 1-1,5 órát minimum ! és ne lelkizz, a sajnálat nem jellemző a kutyákra, a részvét még kevésbé, ellenben a gyenge kutya eltiprása sokkal jellemzőbb viselkedés. tegyél róla,hogy az öreg kutyád ne érezze magát gyengének!
ne sajnáld!
"...gratulálok a sok észhez... mert szerinted biztos csak az emberek érezhetnek az állatok nem..."
Hááát, tudod, inkább maradj akkor csöndben és olvasgass még sokat, nagyon sokat.
Esetleg a nagyot elvinni az orvoshoz, hogy az esetleges izületi fájdalmakat csökkenteni?
tényleg nem értesz semmit:)
csináld ahogy akarod:)
a te kutyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!