Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ki adja ezen az...

Szerintetek ki adja ezen az oldalon a legtöbb hasznos tanácsot, kutyákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, aki ki is írja a nevét esetleg...:D

Most akarok kutyát magamhoz venni és olvasgatok sok kérdést, én is szimpatikusnak találok párat, de a mások véleménye is érdekelne... Köszönöm a válaszokat 16/F

2013. aug. 25. 16:22
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
78%

Én azokat mondanám, mint az előttem szólók, és hozzátenném Theia-t.

Egy skótjucit kérdésemre írt választ, és írtam neki. Ha minden jól megy, összefutok vele majd Komáromban októberben, és ott is segít. Szerintem ő is ért a kutyákhoz...

2013. aug. 29. 11:00
 22/26 Jázi&Csenge ***** válasza:
100%

Igen, utolsó, Theia is nagyon ért a kutyákhoz, és szerintem teljesen jó válaszokat szokott adni.

Egyébként rajta kívül én is őket írnám, akiket már említettek eddig (M.-H. Alexandra, sippara, kispalikee, akumi, Little Red, Diesel23, zsuzsabazsa), velük általában egyetértek, sokat tanultam is tőlük.

2013. aug. 29. 12:17
 23/26 anonim ***** válasza:
0%
én .
2013. aug. 29. 12:59
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Huh hát én nekem nem jutnak eszembe a nevek!:( De muszáj elmondanom Nagyon Sokat meg tudtam a kutyákról fél év alatt És az én kutyusom nagyon okos lett! Szerintem sok okos ember van itt! Szerintem fésüld át a kutyás témát én is eszt tettem és aki szimpatikus válaszokat ad annak írj privit!:)) És ha megvan a kutyus tegyél róla képet!:))) Milyen fajta lesz?
2013. aug. 29. 23:38
 25/26 A kérdező kommentje:
Sarplaninac a NAGY ÁLOM és tudom, hogy első kutyának nem nagyon való, de a családban már van és volt is pár jól nevelt kutya, igaz más fajták, nj és 2 kuvasz, most is egy kuvasz van a szüleimnek, de ez az ÉN kutyám lesz és ÉN fogok mindent megtenni azért, hogy nagyon jó helye legyen és jó gazdija legyek. Csak a tavasszal lesz kölyök, ahol érdeklődtem, de közel lakik az egyik itteni válaszadó és neki van 2 kölyök most, ma délután elmegyek megnézni és megígérte, hogy segít majd a saját kutyusommal is!:))) Alig várom!!!:) Már megvan a pénzem a kutyusra /felét a szüleim állják:)/ és egészen biztosan biztosítva van már most egy évre az orvosi és a táplálékának a költségei, de ezt csak vésztartaléknak fogom használni, mert suli mellett a szüleim boltjában segítek és azért fizetést kapok, mert apám szerint ha a munka büdös, akkor elvárásai se legyenek senkinek...:) De én mindent megteszek, már kiskorom óta és a szüleim így motiváltak mindig, hogy amit nagyon szeretnék azért dolgozzam meg és ha a felét összeszedem, akkor a többit kiegészítették...Így lett bicajom, szgépem stb és most a kutyusom. Természetesen nem kapnám meg amúgy, ha nem lennék elkötelezett, apám ezért nem is engedte amíg nincs biztosítva a tartásához minden és már nem is tudom mennyi könyvet és netes kutatást csináltam, még a helyi menhelyen is voltam a nyáron segíteni, igaz csak 4 hetet tudtam, mert mellette azért mást is csináltam, de nagyon sokat tanultam ott is. 1-2 barátom is hasonlóan gondolkodik és a szüleik is olyanok, mint az enyémek, így eddig úgy néz ki, hogy mindhárman elhozunk 1-1 kölyköt a tavasszal és így együtt fogunk velük foglalkozni. Ez a terv, de magamban biztos vagyok, többiek meg majd kiderül...:) Fotót majd teszek fel és úgyis fogok még itt olvasgatni és kérdezni, ahogy magamat ismerem és apám sem fogja hagyni, hogy feladjam...:D
2013. aug. 30. 08:08
 26/26 Szilvi & Argos ***** válasza:
100%

Jól hangzik! Örülök, hogy előre ilyen felelősen felkészülsz a kutya tartására :)

Egy jó tanács: feltétlen vidd oviba és suliba a kutyust majd. Egyrészt, mert első kutya és Neked kell sokat tanulni, másrészt pedig, mert ez a fajta elég nehéz természet tud lenni :)

2013. aug. 30. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!