Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek ki adja ezen az...

Szerintetek ki adja ezen az oldalon a legtöbb hasznos tanácsot, kutyákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, aki ki is írja a nevét esetleg...:D

Most akarok kutyát magamhoz venni és olvasgatok sok kérdést, én is szimpatikusnak találok párat, de a mások véleménye is érdekelne... Köszönöm a válaszokat 16/F

2013. aug. 25. 16:22
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
72%
Vagy az enyémet. Ugyanazt írtam le, mint bárki más, és le van pontozva. Pont leszarom, hogy egyesek a személyem miatt lepontoznak:D
2013. aug. 25. 22:28
 12/26 ödi2 ***** válasza:
100%

Csatlakozom az előttem írókhoz a nevek kapcsán, de NE ez legyen a lényeg. Először döntsd el, hogy milyen kutyát szeretnél, fogalmazd meg az elvárásaid a kutyával és nem utolsó sorban MAGADDAL szemben és ha kell, akkor kérj segítséget... Akár itt is, ezen a fórumon!:)))

Ha valakinek szimpatikusak a válaszai és kérdésed van, írj neki nyugodtan privát üzenetet ezen a fórumon és ha valóban olyan emberke, mint reméled, akkor biztosan segíteni fog, ha mást nem is, de tanácsot és tippeket biztosan kaphatsz bárkitől.

Én például 25 éve nevelek és képzek kutyákat, de még mindig tanulok új vagy számomra eddig ismeretlen dolgokat...:)

Nem szégyen kérdezni, inkább az a szégyen sajnos, hogy sokan ezen a fórumon élik ki a kutyás vágyaikat és álmaikat és sokszor kapni hajmeresztő válaszokat és persze kérdéseket is...

Lényeg ami lényeg, olvass minél több hozzászólást és szerezz sok információt és dönts a SAJÁT gondolataid szerint.

A kutyának egy számít csak, hogy jól érezze magát a falkájában és ehhez TE segítheted csak hozzá és nem a tanácsok...:) Kutyaiskola és hasznosan és szeretetben együtt töltött sok idő= kiegyensúlyozott és boldog kutya+egy elégedett gazdi...:)

Sok sikert a leendő kutyádhoz, kérdezni sosem félj, senkitől!:)

2013. aug. 26. 06:15
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, mentek a kezek!:)

Nekem most sippara válasza tetszett pont ma, mert egy 12 éves kis csaj írt és elég gáz a helyzete...Ja és az Ödi2 is tetszett utána, mert kemény volt de tök igaza volt neki is és a sipparának is...:) De a többiek is tetszenek, köszönöm még egyszer a segítséget, szerintem fogok még írni és segítséget is kérni ha kell..

2013. aug. 26. 07:51
 14/26 sippara ***** válasza:
100%

Szerintem nyugodtan írhatsz privátot is bármelyikünknek, ha engem nem küldtek el a francba anno, téged sem fognak - legalábbis én biztos nem :). Viccen kívül nagyon sokat lehet itt tanulni a többiektől is, de minden kérdés jó valamire - ha másra nem is, hát elrettentő példának :D

Hogy a kérdésre is válaszoljak: akumi nekem nagyon a szívem csücske, közelében sem lennénk a kutyám jelenlegi állapotának nélküle; kispalikee szintén hasznos szokott lenni, nagyon jó kutyás a korához és a kutyázással töltött éve számához képest hatalmas tapasztalattal; Little Red gyakorlatilag tévedhetetlen, ha kozmetikáról vagy jogról van szó; Szilvi (& Argos) és Alexandra válaszai is kiemelten hasznosak szoktak lenni; érdemes még adni Diesel23, Valetta, és Akiteki válaszaira (bár Akiteki sajnos tényleg ritkán ír mostanság).

2013. aug. 26. 08:18
 15/26 anonim ***** válasza:
36%
kispalikee, Zsuzsababa általában egetrengető marhaságokat ír.
2013. aug. 26. 08:37
 16/26 anonim ***** válasza:
79%

huu meg még volt hovarju azthiszem, ő nagyon ritkán ír de ha ír az nagyon jó.

A %okhoz meg annyit hogy 60alatt azért már általában hülyeséget írnak :D az az alsó limit, de fölötte se 100hogy jó.

2013. aug. 26. 10:20
 17/26 Szilvi & Argos ***** válasza:
86%

Hogy írna már Kispalikee és Zsuzsabazsa hülyeségeket??? Olvass már, kérlek!!!

Az eddigi nevekkel teljesen egyet értek! Attól, hogy vki nem a modernebb elveket vallja, hanem a hagyományosabb nézeteket, mint pl. Zsuzsabazsa, attól még igenis eredményesek az ötletek!

Köszönöm, hogy ilyen sokan megemlítettetek :)

Hovarju mostanában ritkán van fent, igaz...szerintem eléggé elfoglalt...sokszor nekem sincs már lelkierőm és türelmem válaszolgatni, főleg a kétnaponta ismétlődő kérdésekre...a tartalmas, elgondolkodtató kérdéseknél meg a válaszokat szeretem olvasni inkább :) A szélsőségek egyvelegét szeretem vhogy :D Például tegnap egy rendezvényen a zsűriben volt népszigetis oktató. A kis trixies jutitartóm elszakadt, kidobtam, most veszek majd újat. Így a vakkantósat használom, pedig semmi közöm a kutyasulikhoz :D Tehát oldalamon vakkantós jutifalat tartó és klikker volt, kutyámra meg felraktam a k9-es, cerbisek által kedvelt kontakt fojtót...ezzel szoktam felvezetni, praktikus, kényelmes, kis csuklómozdulat kell csak vele...gondoltam, vicces lesz a látvány a zsűrinek :D De aztán inkább póráz nélkül vittem fel.

2013. aug. 26. 12:24
 18/26 zsuzsabazsa ***** válasza:
100%

Gratulálok mindenkinek! És köszönöm azoknak is, akik elismernek.

Egyetértek a névsorral.

2013. aug. 26. 21:06
 19/26 anonim ***** válasza:
73%
Köszönöm én is :)
2013. aug. 26. 21:25
 20/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:) Nagyon tanulságosak amúgy a kérdések és a válaszok, most éppen ezen az amstaffos sztorin vagyok kiakadva,annyi idős mint én, de egy csepp józan ész nincs benne,az már biztos...! Megint tetszett, ahogy helyre lett téve a dolog és az is, hogy nem adtatok tanácsot mert csak ártott volna. Keresni fogok kérdésekkel pár hozzászólót majd, ez biztos!!!:) Igazából már kérdeztem és kaptam is nagyon jó tippeket és ötleteket...:)
2013. aug. 28. 10:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!