Brit premium vagy Josera kutyatáp?
5ös vagyok.
Amennyiben fiatal kutyáról van szó, biztosan nem adnám neki a Britet, hiszen az az aktuális súly alapján adagolja a tápot, míg a josera a felnőtt kori súly és az aktuális kor alapján, ergo a fejlődése szempontjából szerintem megfelelőbb a Josera.
Akumi, már megint te!?
Igen, tudom, hogy a tápot a gazda adagolja, de rohadtul nem mindegy, hogy pl. egy felnőtt korában 50 kg-s kutyának ír 30 dkg-t mondjuk 6 hónapos és 30 kg-s korában a Brit, addig a josera ugyanerre 60 dkg-t. És itt nem azon van a hangsúly, hogy a brit a jobb, mert abból kevesebb kell... mert szerintem pont nem az a jó. Hiszen egy nagytestű kutyának pont nem mindegy, hogy a fejlődéséhez adagolod a kaját, vagy az aktuális testsúlyához... Ezen kár vitatkozni, mert akinek esze van, az fel tudja ezt fogni. És nem adagolhatok a Britből jóval többet, mert oka van, hogy annyi van ráírva amennyi. Persze, el lehet térni az adagolástól, de nem dupla annyival...
Az adagokat csak hasraütés szerűen adtam meg, de kb. így van.
Amúgy miért ne lehetne annyival jobb a Brit?
Simán lehet annyival jobb.A Joserával kapcsolatban nincs jó tapasztalatom,bár itt sokaknak van.Nálunk pont a Brit vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!