Hogyan tudom a 2 éves kutyámnak megtanítani hogy füttyszóra hozzám jöjjön?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 16:19
1/7 anonim válasza:
Arra sehogy, de "füttyszóra" esetleg :) Amikor kaját viszel neki, vagy játszol vele fütyülgess közben. Mintha hívnád. Egy idő után megtanulja, hogy az neki szól. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megpróbálom :)
2013. aug. 24. 18:16
3/7 anonim válasza:
Szia
Füttyszótól nem fog hozzád menni....
Esetleg ha gyémánt berakásos arany gyűrűt mutatsz neki, akkor hozzád fog menni.
4/7 anonim válasza:
Először a hívó szó és mellé a füttyjel. Egy idő után kipróbálod csak a füttyöt. Ha nem működik még, akkor egy ideig kell még a dupla jelzés neki.Lehet egy idő után a fütty és utána a hívó szó.
5/7 t_GaRami_a válasza:
Hülyeség, hogy nem lehet. Fütyülgess neki és utána mondd a nevét. Szerintem egy idő után a füttyszó is elég lesz, ha nevére is hallgat, akkor miért ne hallgatna a füttyszóra.
6/7 anonim válasza:
Nagyon hasznos némi étellel megerősíteni, ha bejön hozzád. Én a sípot is a vacsorával tanítottam.
7/7 kicsimelcsi válasza:
Én úgy tanítottam meg neki hogy fütyültem,aztán "gyere ide"...és utána juti :)
pár nap múlva csak fütyültem,és már jött is,csak úgy hegyezte a fülét :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!