Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyákra mérgező a muskátli?

A kutyákra mérgező a muskátli?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy igen.
2013. aug. 24. 13:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Mérgező igen, a benne lévő geraniol és linalool miatt. Hányást, letargiát, lelassult szívverést,és alacsony vérnyomást okozhat, valamint kontakt allergiát, ha pl a bőréhez ér egy sérült levél.
2013. aug. 24. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Mérgező, de ezt ők is tudják és békén is hagyják.
2013. aug. 24. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a választ és a harmadik válaszolónak mondanám:Tudom, de az én kutyám még kicsi például azt is elkezdte rágcsálni és mivel valahogy úgy éreztem hogy ez nem tesz jót neki ezért inkább gondoltam elveszem tőle.És azért gondoltam, hogy ezt itt megkérdezem, mert sehol nem írták az interneten, hogy mérgező lenne. Mégegyszer köszönöm a válaszokat! :)
2013. aug. 25. 20:48
 5/5 anonim válasza:

Melyik virág lehet még mérgező a kutyákra?

Az enyém még kölyök és imádja szétrágni a növényeket - nálunk pedig nagyon sok van és nem akarom, hogy baja legyen.

Tudnátok ebben segíteni?

2015. szept. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!