Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám 14 éves, nem hall,...

A kutyám 14 éves, nem hall, nem lát, de jókedvű és egészséges, elaltassuk? Véleményetek?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 08:49
1 2
 11/13 anonim válasza:
92%
A szüleidet se altatnád el csak azért, mert megöregedtek, igaz? Miért kellene a kutyátokat akkor ugyanezért? Ha majd nem bír menni és látod, h szenved a fájdalomtól és az orvos azt mondja, hogy nincs tovább, na majd akkor kell őt méltósággal elengedni. Addig meg szeresd és óvd őt, úgy ahogyan azt ő tette idáig veletek, az ő családjával.
2009. okt. 30. 12:42
 12/13 A kérdező kommentje:
úgy gondolom h jó kedvű,ha kicsit megsímogatom,tudja h én vagyok és ugrál rám stb. örül nekem,van egy kis yorki aki tudja h nem lát az öreg és állandóan pofozkodnak.Néha nekimegy a tárgyaknak,de inkább este van,mikor ez történik,nap közbe tud tájékozódni.Egy 14éves uszkárról van szó.Az uszkárok örök gyerekek!:)Köszönöm a válaszokat:)
2009. okt. 30. 14:12
 13/13 anonim ***** válasza:
76%
Húhhh...de nehéz kérdés ez. Nem hall, nem lát, de jókedvű és egészséges. Nem tudom mit tennék, de azt tudom, hogy a mi kutyunk beteg lett és el kellett altatni és a mai napig ha rágondolok:(...a tiéd meg jókedvű és egészséges.
2009. okt. 30. 15:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!