Van erre megoldás? KÉrdések lennt.
Nagyon sok kutyapanzió van, Orvosi rendelők, hivatásos kutyapanziók, és menhelyek is szoktak panziózást vállalni (ha oltva van, semmi baja nem lesz).
1000 Ft/nap-ért már lehet találni olyan kutyapanziót, ahol rendesen ellátják és meg is sétáltatják minden nap.
Ha budapesti vagy környéki vagy, a Szentendrei Árvácska vállal panziózást. Szerintem a Lelenc vagy a Noé is megkérhető erre, amennyiben tényleg nem felejted ott a kutyát ;) (van rá példa...)
Nézz utána google-ban, illetve ha te tudsz sétáltatni, kérdezgesd meg a többi kutya gazdáját, nem ismernek-e a környéken panziót, elhelyezési lehetőséget.
Sok szerencsét, hogy rendeződjön az életetek!
Sok panzió vállal napközit is. utána kell járni.
Reggel beadod este hazaviszed....mint a gyerekeknél.
HÁt az a probléma hoyg néztem néztem de nem találtam olyan helyet ahol éjjel mehetek a kutyámért. EGy olyan helyen dolgozom, ahol ameddig vendég van, addig nem lehet elmenni. ÉS Ezt sajnos előre nem tudom megmondani. Katasztrófa :S
MOst már tényleg nem tudom mihez kezdjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!