Enyhén biceg a kutyám. Mi a teendő?
Lehet,hogy rosszul ugrott.
Én várnék még a dokival.
Az én kutyámmal többször előfordult,hogy sántított.Az elsőnél rohantam vele a dokihoz.Azt mondta nem érez semmit.Ha egy hét után is látjuk,hogy sántít akkor röntgenre kell menni.4 nap alatt elmúlt.Azóta ha sántít egy hetet várunk.Pár éve viszont 5 nap múlva már rá se állt a lábára ,elvittük dokihoz,nem látott semmit elküldött röntgenre.Kiderült,hogy az ínszalagja meglazult.Meg lett műtve azóta jól van.Néha egy-egy futás ugrálás után szokott 2-3 napig sántítani,de alig észrevehetően.
Szóval szerintem te is várhatsz,ha már egész nap sántítana vagy föl emeli a lábát és rá se áll akkor van gond.
Én várnék az orvossal.Persze ha jobbnak látod vidd el,ártani nem ártasz vele :)
Köszi a válaszokat!
Alapból én is türelmesebb lennék, ha én sántítok, azzal se megyek rögtön orvoshoz, de egyik ismerősöm kutyáját épp most műtötték porcleválás miatt, úgyhogy már rémeket látok. Délutánig figyelem mindenképp, hogy mi a helyzet, de lehet, hogy a rtg megnyugtatna.
Na mindig lemaradok egy új válaszról..!
Sippara, köszi, mindenképp orvos lesz, csak várom a páromat és az autót. Szerintetek addig borogassam, csináljak bármit vagy inkább hagyjam békén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!