Hogyan tudnám lefárasztani?
Figyelt kérdés
Szeretnék harmadik kutyának egy közép ázsiai juhászt. Az egyetlen egy dolog ami aggaszt, hogy hogyan fogom tudni lefárasztani, mert elvileg őt a labda és hasonló dolgok nem igazán érdeklik :/ Van rá valami esély, hogy mivel a másik kettő aktív labdás őt is majd elkezdi érdekelni és megy a nagyok után? Ha van itt olyan gazda akinek ilyen fajtájú kutyája van és kiegyensúlyozott azt hogyan éritek el? Hogyan foglalkoztok vele?2013. aug. 21. 11:14
1/4 anonim válasza:
Sétáltatod. Egy nagytestű pásztorkutyának az elég kell hogy legyen, de ha mégis sikerül valami pörgőset kiválasztanod, veszel neki hámot, utánakötsz egy autógumit, és azzal is viszed kicsit sétálni.
2/4 anonim válasza:
Séta, tanítás. Őket is lehet tanítani. Nem tudom miért gondolod azt, hogy csak labdával/apportírozással lehet lefárasztani egy kutyát.
3/4 A kérdező kommentje:
Nyilván nem arra gondoltam, hogy csak labdával lehet lefárasztani, de azzal a legkönnyebb. Mivel a szellemi lefárasztásról nem kérdeztem, így evidens szerintem, hogy csak a fizikaira voltam kíváncsi. A séta olyan dolog, hogy ami a másik kettőnek bőven elég, az lehet, hogy egy pásztornak édes kevés. Persze majd kitapasztalom, csak egy kicsit előre akartam informálódni. Eddig a zsákmányos kutyákhoz voltam hozzászokva, kicsit új terep lesz ez nekem, de köszönöm a válaszokat. Ha esetleg erre tévedne egy KÁJ gazdi az ő véleményére is kíváncsi volnék :)
2013. aug. 21. 14:58
4/4 A kérdező kommentje:
Még annyit fűznék hozzá, hogy lehet csak én vagyok így vele, de kicsit kiakasztó, hogy a legidiótább kérdésekre amelyikből már 60 ezer ugyanolyan van válaszol egy csomó ember, de egy-egy normálisabb kérdésre, ami valóban kérdés és még értelme is van arra válaszol 1-2-3 ember :/ Ha úgy teszem fel a kérdést, hogy hát első kutyának kellene valami, lehetne esetleg egy közép ázsiai. Ha őt választom a labrador helyett akkor hogyan fárasszam majd le? Na talán akkor még válaszoltak is volna vagy 10-en és ki tudtam volna szűrni a nekem kellő információkat...
2013. aug. 21. 15:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!