Szukám úgy tesz, mintha hágná a kant, miért?
Figyelt kérdés
Gondoltam arra is, hogy játékfelhívás, mert mindig játszanak utána, vagyis inkább így kezdődik el a játék náluk. Menhelyi kutyák, egy kennelben laktak, a szukát 1 hónapja ivartalanították. Lehet, hogy most tüzelt volna, és még "benne van", hogy fog, és felhívja rá a (herélt)kan kutyám figyelmét? Vagy nem tudom elképzelni, hogy miért csinál ilyet, légyszi aki tudja, vagy van gondolata, ossza meg velem, miért akarja megd*gni a szukám a kant.2013. aug. 20. 23:03
1/9 anonim válasza:
Azért mert domináns és neveletlen.
2/9 A kérdező kommentje:
hát akkor ezt nem fogjuk engedni neki, 1 hete hoztuk el a menhelyről őket, ezért nem tudtam, hogy ez csak ideiglenes, vagy folytonos. de hogy szoktassam le? Lelöködjem a kanról?
2013. aug. 20. 23:13
3/9 anonim válasza:
Mert ő a domináns és nem tisztel téged.Olvas utána kicsit a sokat emlegetett falkavezérségnek,hogyan legyen egy kis tekintélyed a kutyád szemében és akkor nem lesz gond.Erélyes rászólás,letiltás mehet addig is.
4/9 anonim válasza:
Erélyesen rákiáltassz és lehajítod a másikról. Legközelebb már valószínűleg egy sima tiltás is elég lesz, de ha nem, akkor továbbra is mehet a fizikai ráhatás is. Ha más kutyákkal találkoztok akkor is figyelj erre oda, mert lehet, hogy azokkal is be fog próbálkozni, ami elég ciki. Sőt, van olyan kutya amelyik ezt rosszul tolerálja és akár verekedés is lehet belőle.
5/9 anonim válasza:
szerintem ezt túldimenzionáljátok, tegnap két 8 hetes pincsit kellett fuvarozzak valahova, és az egyik kicsi is ezt csinálta folyamatosan a tesójával, pedig tuti nem domináns egy 8 hetes kutya...meg nem is homoszexuális.
6/9 anonim válasza:
Utolsó, ha szerinted nem a dominancia miatt volt, akkor azért, mert párzani akart? Ez is nagyon esélyes egy 8 hetes kutyánál... -.-
7/9 anonim válasza:
Miért ne lehetne domináns a kölyök? Onnantól, ahogy megszületnek állandó dominancia harc van a kölykök között. Kezdődik azzal, hogy ki juthat a legjobb cicihez.
8/9 anonim válasza:
Dominancia. Amit előttem írtak, hogy első perctől kezdve megy ez a kutyák között, már egészen születéstől, azzal értek egyet.
Szólj rá ilyenkor, óvatosan (nem erősen!) lökd le a másikról stb. Majd meglátod, hogy melyik fog beválni.
9/9 anonim válasza:
ha a 8 hetes kölyök nem képes még domináns lenni mert kölyök akkor a volhard teszteket már hajíthatnák is ki az ablakon, vagy húzhatnák is le a budin. nem egy kennel van amelyik nagyon figyel erre és esszerint is adja oda a kutyáit függően hogy kinek milyen célra kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!