Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Puli gazdák! Mi a véleményetek...

Puli gazdák! Mi a véleményetek erről a fajtáról? Mikor tanácsolt elkezdeni tanítani?

Figyelt kérdés

2013. aug. 20. 20:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
A mi pulink 6 hónapos. Megváltoztatta az életemet, az állatokhoz való hozzáállásomat. Sose voltam nagy állatbarát, nem gondoltam rájuk érző lényként, olyanok voltak számomra, mint a tárgyak (persze sose bántottam volna egyet se!!), de ő.. jaj, hát ő egy tünemény, egy csoda, hogy ő jött az életembe, mert teljesen megváltoztatott. Igazi kis csibész. Nagyon okos, figyel mindig, tudja mikor mi a dolga. Persze próbálkozik, feszegeti a határait, és igazi kis bohóc. Alig várom minden nap, hogy hazaérjek munkából és foglalkozzam vele. Ő is imád minket, látványosan örül, izgága, amikor hazaérünk. Ha elmegyek futni és mondom neki, hogy most futni megyek, mindjárt jövök, jó legyél, akkor megvár a kapuban. Nem mondanám, hogy sokat ugatni, ő egészen csendes ki jószág. Persze az ismeretlen, szokatlan dolgokat ő is megugatja, hiszen ezért kutya. Jót mulatok azon, amikor a seprűvel "pöröl", mert az számára szokatlan helyen van éppen. Semmilyen más fajtára nem cserélném el, ő a legjobb.
2013. nov. 18. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!