Milyen kutya lenne nekem a megfelelő?
-kis testű,vagy közép
-30 ezer alatt legyen az ára
-ne hullajtsa annyira a szőrét
(elősször lesz kutyám,szóval a beagle kilőve)
köszönöm a válaszokat előre is
30e alatt nem kapsz minöségi kiskutyát, csak szaporitott idegbeteg, törzskönyv nélküli valamit (ami ugyanugy keveréknek minösül)
menj ki a menhelyre és vigyél haza valami cuki keveréket, a menhelyi dolgozok szivesen segitenek, hogy melyik kutyusnak milyenek a tulajdonságai, mi illik hozzád
a 30e-ből meg vegyél neki fekhelyet, tápot, vidd orvosi felülvizsgálatra és oltasd be ha nincs neki
Ehez tudni kellene pár dolgot.
1. Menyit vagy otthon?
2. Mennyi idő akarsz a kutyára szánni?
3. Lakásban tartanád vagy kerti kutya lenne?
4. Miért akarsz kutyát?
Az utolsó kérdésen sokan kiakadnak,de nagyon fontos. Annyi alhagyott kutya van,csak azért,mert valaki csak divatból akar kutyát:( Most nem téged akarlak bántani,de tényleg fontold meg.
Ha kölyköt veszel,nem fog-e zavarni,hogy rág és pisil-kakil a lakásban több hónapig,míg nem kapja meg a szurikat. Nagyon ajánlom neked a menhelyeket. Ott meg tudják neked mondani egy felnőtt kutyánál,hogy milyen a természete. Azaz nem veszel "zsákbamacskát" mint egy kölyöknél. Arról nem is beszélve,hogy ők a leghálásabbak. Ha akarod elküldöm neked a menhelyek listáját.
elsö vagyok:
és ami a keverék mellett szól még: olyan kutyád lesz, amilyen senkinek nincsen :D; jóval egészségesebb lesz mintha szaporitotól hoznál kiskutyát
mondjuk csak megjegyezm, ha én fajtaszta kutyát szeretnék, ugye elöször nekiállnék pénzt gyüjteni .. amig az gyülik, addig nézegetném neten a kutyaképeket és annak a fajtának ami tetszik utánnaolvasnék ... senki nem tudja mi az amit TE szeretnél ...
Szerintem menhelyről válassz kutyust!!!
Gondolj bele abba, hogy ők a megmentésre várnak, és akár TE is segíthetsz rajtuk!
Ha nekem lehetne még1x kutyám, én tuti onnan hoznék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!