Melyik kutya lenne megfelelő sportra?
Kis-közepes testű kutyust szeretnénk, valami férfiasabb, sportosabb darabot (tehát nem yorkit).
Gondolkoztunk a francia bulldogon, de nem tudom azzal lehet sportolni? gondolok itt például agilityre, mert hát egy angol buldoggal az nem menne. Vagy milyen fajtát ajánlanátok, ami egy férfinek sem ciki, mert mondjuk egy amerikai cocker spániellel, yorkival vagy csivavával rohangáló pasi elég vicces lenne.
németjuhász,collie.szerintem ez a kettő a legjobb :D
én a németjuhászommal szoktam agilityzni,szereti csinálni
Szerintem terrierek között keresgélj. Mit szólsz például a jack russel terrierhez? A terrierek elég aktívak szeretnek mozogni is stb.
Vagy esetleg foxterrier?
Ezek a kis terrierek nem túl hiperaktívak? Mert annyit nem biztos hogy tudnánk mozgatni, és nem akarom hogy rossz legyen neki.
A német juhász sajna nem kis-közepes, ép ez a gondunk hogy csak kisebb testű jöhet. A nagyok közül simán tudnánk választani, olyan gyönyörűek vannak.
az ónémetjuci nem annyira nagy,azok kisebbek :)
nekem is olyan van,kisebb termetű mint a sima rövidszőrű
akkor egyedi eset :D
a beagle aranyos,kedves fajta,ismerősőmnek volt,az jópofa kutya
Kertes ház.
Anyagilag hát mindig lehetne jobb, de amíg nekünk jut addig a kutyáknak is. (értem ezt úgy hogy kb. 1 éve a nincsből kapartam például össze több mint 200.000forintot a balesetes kutyánknak aki sajnos ennek ellenére elpusztult tehát ha kutyáról van szó nagyon elszántak vagyunk és bármire képesek vagyunk.)
Sportolni hobbi szinten, tehát nem feltétlenül naponta több óra és komoly versenyzés ( bár még az is előfordulhat de ezt nem tudom megmondani mert még nem próbáltuk)
Alapban inkább nyugisabb kutya kellene aki jól elvan a házban és a kertben, napi 2-3 óra mozgás tudnánk neki biztosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!