Melyik kutyaiskolát ajálanátok? (Népszigeti sajnos kizárva)
Jelentkeztünk a népszigetibe alaptanfolyamra, de mivel hétvégén vannak a foglalkozások, és nekem is van egy tanfolyamom, pontosan abban az időszakban minden hétvégén, sajnos le kellett mondanunk. Milyen suli jöhetne még szóba? Lehetőleg póráz nélküli oktatást szeretnék egy nem agresszív, nem kötekedő 8 hónapos kutyának. Cerberoszt és Alfát is néztem, Alfa még viszonylag elérhető távolságban is lenne, ráadáusl hétköznap van oktatás.
Vagy érdemes lenne várni még 7 hetet, míg lemegy az első alaptanfolyam, és a Tükörsuliban csinálni mégis?
Annyira nem lehet melléfogni alapfokon még, nem?
Egy iskola is csak annyit tud nyújtani amennyit a gazda megfogad és használ belőlle. Ha nem akkor nem.
Úgy tudom a népszigeten terveznek továbbra is hétköznapi csoportok indítást, de azok délelőtt vannak, hogy ne sötétben kelljen a kutyákkal dolgozni.
a legközelebbi szeptember 10-én indul délelőtt.
Vagy Vác közelében keresel ott van Sződligeten a kutyaduma. [link]
Utoljára, amikor kérdeztem (most vasárnap), azt mondták, hogy alapszinten nem indul hétköznapi. Igaz, csak a Népszigetről tudok.
Nekem már a késő du is jó, nem feltétlenül estére gondoltam.
itt még szerepel hétköznap délelőtti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!